Saadetctk Simelwelt hayatim boyunca hep dumduz bi cilde sahiptim ilk hamile kaldigimda da cildim guzeldi ama bi anda cok fena bi hal aldi valla kirmizi kirmizi lekeler mi dersin😁😁sivilceler mi dersinnn ooooo hayatımda hic gormedigimm seyleri gordum valla.. 38 haftamdayim 2 gun önce anlımda cikti ben burdayim.diyor herkese bildigin dogurana kadar cekecez bunlari galiba canlar 😁 evlatlarimiz saglikli olsunda varsin uc beş sivilcemiz olsun be😁💕❤🤲
tugce67-67 Simelwelt canım benimki erkek,normalde tedavi görmüştüm 8 senedir bir tane sivilcem çıkmamıştı hamileliğimin başından beri yüzüm sivilceden kurtulmadı.35 oldum neredeyse iyice arttı ilaç kremde yasak🙄doktor normal dedi umarım doğumdan sonra geçer yanlız değilsin
gzmdnz35 Simelwelt evet benim de çıkmıştı ve kantoron yağında çözüm buldum ve geçti hepsi tavsiye ederim 🥰🐥
Didem111 Simelwelt benim de çok çıktı. Eczaneden acgun yüz temizleme jeli aldım eczacı hamilelerin kullanabileceği bir ürün diye verdi. Araştırmadım hiç kullanmak istemedim ama dayanamayınca kullandım ilk hafta biraz çoğalttı sonrasında çoğu söndü şu an daha iyi durumdayım. Sonrasında Gül suyuyla tonik yapıyorum bir de
Ilknuratmc Bende şuan 12. Haftamdayım. ergenliğimde bile böyle sivicelerim çıkmamıştı. iltihaplı şekilde çıkıyor resmen ve acıyor inşallah bir an önce geçer 😞😭
Simelwelt Ilknuratmc erkek bebek güzelleştirir derler acaba benim ki kız mı diyorum yani o derecede bir sivilcelenme yaşıyorum bebanthol kullanıyorum ama uöarım geçer yani
Zeynepli1234 Simelwelt onlar batıl inanç canım gebelikten önce sivilce sorunum vardı hamilelikte kurtuldum sivilcelerden bebeğimde kız
sule-0606 Simelwelt bende oyle sandım ama erkek bebegım ınanılmaz ıltıhaplı sıvılce hala da yuzum eskısı gbı degıl yıne cıkıyo sıvılceler 30+3 oldum bı duzelıyo bı gerı cıkıyo
MrvDmrkr Simelwelt hiç alakası yok. Aksine kız bebek az miktar da olsa östrojen salgılar, erkek bebek ce testesteron. Östrojen kadını kadın yapan hormondur güzelleştirir, kadını çirkinleştirecek olan hormon testesterondur. Yani bu inanış tıbben tam tersi.
Prensprenses gzmdnz35 yüzüne sürüp bekletiyormuydun kimisi sürüp 1 saat sonra yıkıyormyuş bende aldım ama nasıl kullanmam gerekiyor bilmiyorum
gzmdnz35 Prensprenses yüzüme sürüyorum yıkamıyorum zaten leke vs yapmıyor Kıyafete damlasa bile , karnıma bacaklarıma hep sürüyorum iyi geliyor 😍🙏🏻🥰
tugce0606 Simelwelt o haftalarda kısa vir süre bende öyleydim canım lan dedim ben ergenlikte böyle sivilcelenmedim🤭 ha çok fazla değildi burnunun yanında bide alnında cikmisti ama hiç sivilce yasamammis bı insan olarak o bile fazla geldi bana 🤣 8-11 .hafta arasında olmuştu falan bitti ama 11 den sonra şu an yüzüm eskisinden daha parlak ve güzel çok şükür en ufak bir leke bile yok bebeğim kız 🤣 öyle bir algı var evet bende korkuyordum o zamanlar şimdiden böyleysem ilerde nolacak kız olursa diye ama kız bebeğim beni çok olumlu etkiledi prensesim yaa🥰🤗
Prensprenses gzmdnz35 çok sağol cildim yağlı korkuyorum daha kötü olurmu acaba diyede bi sürüp denemekde istiyorum 🙏😍
Prensprenses gzmdnz35 bi sorum daha bende 27+1 deyim ama çok hareketli değil bu ara sende aynı haftadasın sanırım senin nasıl
gzmdnz35 Prensprenses benim oğlan bana çekmiş herhalde çok haraketli yattığımda sabah uyanınca yemek saatlerimi ezberlemiş gibi 😍 ben çok konuşuyorum onunla sesime tepki veriyor babamız yanımızda değil o yüzden hep onunlayım hep ona anlatıyorum o da beni yanlız bırakmıyor 🐣 tosunum