Selam kızlar❤💙
Beni hatırlayan vardır,bebegime ya kalacak ya ölecek demişlerdi,kalbinden rahatsızlığı vardı bebişimizin💙💙
Yeniden ultrasona gitdiyimde bebiş gayet bormal kilo almışdı ve kalbide Ma şa Allah çox güzel çalışıyo dedi doktorumuz🥰🥰😍😍😍
Yeniden pataloji doktoruyla görüşdüler ve hiç bir tehlikesi olmadığına ,normal doğuş yapa bileceyime karar verildi🥰🥰🥰😍😍😍Yarın doğum için doktor bakmaya gidicez ,bu gün yine ultrason doktoruyla konuştum ne olur ne olmaz diye,yine aynı şeyleri söyledi kalbi gayet sağlam dedi🥰😍🥰😘
Ben o postu açdığımda her birinizin kaygisini,sevgisini,üzüntüsünü,endişesini tüm kalbimle hiss etdim,ben çökmüştüm sizler bana çok moral verdiniz,çokca dualar etdiniz,her bir yoeumu okuyunca içime dahada her şey güzel olacak diye umut oldunuz ve bu gün çok şükürler olsunki güzel haberlerle post paylaşıyorum..🥰🥰😍😍
Bazen tanımadığımız insanlar,tanıdıklarımızdan çok daha yakın olur insana,ben Azerbaycandayım,Sizlerin çoğu Türkiyede ama duayla,istekle ,güzel sözlerle ne kadar güzel bir araya gele biliyorumuşuz😘😘😘😘Bebeyim ve bana dua eden her birinizin,dili,gönlü,ramazan ayında el açıp Allahtan bize şifa dileyen her birinizi öpüyorum,koskocaman sarılıyorum,var olun,Anne olan adaylarımız,sağ salim büyütün bebişlerinizi,benim gibi sayılı haftalar kalan anneler sağmsalim kucağınıza Alın İn şa Allah,bebek haberi bekleyen tüm kadınlar Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin her birinize🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲Uzun oldu hakkınızı helal edin,belki kimese moral olur,kimse umitsizliye kapılmışsada kapılmayaın,çokca dua edin😘😍🥰Hamileliyinizin tadını çıkarın,bence hamilellik kadın hayatindakı en güzel bir dönem,ağrılıda olsa,acılıda olsa🥰😍😘Mucizenizi sevin,kendizi sevin😘😍🥰