NisaMomy Drumeli off salı günü doğumum var eşimle ormana temiz havaya gidecektim yalan oldu 🥺çok üzüldüm hani geçen hafta sondu ya off
Yaseminakkoyunk nurcakir58 evet var önceden nerelerde varsa yine aynı Zonguldak da dahil olmak üzere 15 büyük şehirde var
Ozgee11 nurcakir58 10dk önce falan açıklanmış. gece vakti kim görecekse eşim uyuyor haftasonu çalışacaktı bakan gelecekti şantiyesine bakalım ne olcak 🤷🏻♀️
Babyy1S Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak illerinde hafta sonu sokağa çıkmak yasak olacak.
Edaaaasmt Ben balıkesir bandırmada oturuyorum. Bir gunde 60 kiside görüldü 2 kuafor tedas calisanlari cok cok fazla 6 aylik hamileyim allahım korusun moralim cok bozuldu. Esimin çalıştığı fabrikada çıktı napicaz kendimiz evden cikmiyoruz ama millet yüzünden bizimde başımıza gelicek allah yardımıcımız olsun. Hamile olmasam bu kadar düşünmezdim. Hamile olunca çok farklı eşimi düşünüyorum kendimi bebegi düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun..
Drumeli HafsaRumeysa gerçekten öyle biz markete zor gidiyoruz. Mağazada çalışıyorum kabinde denemeler oluyor inanır mosınız kimsenin umrunda değil
HafsaRumeysa Drumeli dogrudur ben hastane isi olmadikca evden cikmiyorum.5 yasinda kizimda var ayretten hamileyim ve bende korona gecirdim korkuyorum.cikmaya pazara markete disardaki.isleri esim hallediyo annem babam aliyo sagolsun gecen hafta 1 kere ciktim hastane icjn kendime pijama takimi aldim geldim hemen buralardan insanlae maskesiz yakin mesafe dikkat yok devlet daha ne yapsin insanlar kendini dusunmeyip dikkat etmedikten sonra herkeisn basina adam dikemezya
Gizeem3535 Drumeli ööffd bu ne ya gerçekten sıktı artık ne hamilelikten birşey anladık nede bişi hani sondu avm aç kafe aç haftasonu 15 ili eve tık diğer illerde yok mu bu illet