Neslihankk 12+4 haftaligiz 2-3 gündür Hapşırdigim zaman karnımın alt kısmında acayip bi ağrı oluyo Yaşayan yada nedenini bilen varmı acaba ?
Eliftmzkrkmz Neslihankk benmde öyleydi çok zorlanıyodum. Öksürürken hapşırırken bıçak saplanıyomş gibi ağrı oluyodu. Kız bebek aşağıdw olur normal dediler doktorumdq normal dedi hep
MerveninKuzusu Neslihankk bendede öyle oluyor hapşırıp. Öksürünce 😂 ama cinsiyetimiz erkek 😝 Eliftmzkrkmz Melisguneer
AysunFatih Neslihankk Ben onu bir defa çok kötü yaşadım ansızın hapşırdım karnım hopladı resmen yan yatıyordum nefesim kesildi bıçak saplandı sanki kasığıma 1 dakika sonra kendime geldim. Çok korktum ama birşey olmadı :)
Neslihankk Bulutumsu07 Öyle bi ağrı girdiki nefesim kesildi resmen çok korktum ama saniyelik bi şeydi 🤷🏻♀️
Melisguneer Eliftmzkrkmz kız bebeklerde mi öyle oluyormus ben 23 haftaya giricem hala öğrenemedim yahu cinsiyeti bende de hapşırınca hep öyle oluyor kız herhalde 😂ters duruyor hep saklıyor kendini bir türlü göremedik
Eliftmzkrkmz Melisguneer kız bebek erkeğe göre rahime daha cok baskı yapar kasık ağrısı yapr derler bendede öyle demişlerdi doğru çıktı. Bide göstermiyosada kızlar utanır saklar derler 😊 kızdır muhtemelen 😊
Melisguneer Eliftmzkrkmz insallahh bir oğlum var kızın duygusunda tatmak isterim isteyen herkese nasip olsun 🙏🏻❤️
Neslihankk Eliftmzkrkmz Oğluma hamileyken hic yaşamadım boyle bisey kasik ağrısı hapşırınca ağrı falan mide bulantisindan geberiyodum sadece simdi çok şükür hic bulantı kusmam olmadi ama kasik agrim çok var 😞
Neslihankk Melisguneer Benimde 4 yaşında oğlum var once sağlık tabiki ama bende kiz olmasını çok istiyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🥰
MNaz Bende yatarken hapsurdugum zamanlar oluyordu hapsuracagımı anlayınca kalkıyordum ilerleyen zamanlarda geçiyor
ZeynepBeren Neslihankk o dönemlerde ben de çok yaşadım, bacaklarımı karnıma doğru çekerek hapşırınca en azından daha az acıyordu. Çözümü öyle bulmuştum.