beyzabali76 Tugbal_dag2 Benimde 10 haziran sezaryen günüm dün kontrolüm vardı ama hiç öyle bisey demedi doktorum
Janjan17 Tugbal_dag2 benim de 22 haziran sezeryan gunum 20 sinde covid testim olacak esimle beraber acaba ozellerde mi yapiyolar oda olabilir
Mom626 Tugbal_dag2 evet öyleymiş bugün kontrolüm vardı doktorum dedi sağlık bakanlığı yeni genelge göndermiş hastanelerin steril olup olmadığını araştırmak içinmiş öyle dedi 7 günden fazla 48 saatten olmaması gerekiyormuş pazartesi yapacaklar çarşamba sonuç cuma doğum
Ebru-isil Ben 1 ay önce doğum yaptım yapılmadı test bana da bebeğe de. Ama benim normal doğumdu belki sezaryen için yapıyorlardır ama benden 2 gün sonra sezaryen olan arkadaşım vardı ona da yapılmadı.
Tugbal_dag2 Ebru-isil yeni çıkmış bişey sanırım devlet hastanesi artık sezeryandan önce test yapılacak dedi
Tugbal_dag2 Janjan17 Ben devlette yapacağım şehir hastanesinde yeni başlamış sanırım doktor öyle dedi
Nurgul_01 Tugbal_dag2 bizimde 10 hazirannn. Ama bugün iğne batmalari ve bebek kendini çok kasıyor gibi hissediyorum normal dır dimi
Tugbal_dag2 Nurgul_01 Normaldir bende de var onlar günlerini beklerler inşallah sancıyla gitmek istemiyorum 🤭
Esra007 Dün cok sancım vardı ve kustum bugün hastaneye gittik 2 cm acılmam varmış sancım da cıktı ama doğum a almadılar 38+2 yim zorunlu sezeryan olcam 😐
Nslhnakn Tugbal_dag2 evet benim arkadaşım bugün sezeryan oldu 2 gün öncesinden arayıp testi yaptırmalarını söyledi, farklı bir arkadaşımda memorial de çalışıyor refakatçilerede yapıyoruz biz dedi🤷🏻♀️ Arkadaşımda her ihtimale karşı eşinede yaptırdı
Gizeem3535 Tugbal_dag2 benim doktorum hiç öyle birşey demedi acaba sadece devlet hastanelerinde mi yapıyorlar 🤷🏻♀️ Üf ben yaptırmak istemiyorum çok zor bir test o beynine kadar sokuyorlarmış o test çubuğunu yaptıran kişiler hepsi çok kötü diyordu