Hll3434 Kızlar bu akşam doktora gittim cinsiyet icin arkasını dönmüş doktor göremedi ama kıza benzettiğini söyledi neye göre kıza benzetti acaba tamamen sırtı dönüktü
derinozkaya Hll3434 kız bebekler daha nazlı olur göstermezler saklanırlar vs ama bence uzman doktorlar kemik seklinden bile anlıyorlar 🤷🏼♀️
Melisguneer Hll3434 bende hala öğrenemedim ya ters durup saklıyor kendini kıza benzettiler ama 23 hafta olcaz artık doktor morelimi bozdu ters duruyo dogurunca öğrenirsin dedi nasıl morelim bozuldu ya
Asumm Hll3434 Doktorlar kemik yapısından falan anlayabiliyorlar tam emin olmamakla birlikte. Onun için tam görmeden net bişey söyleyemiyorlar. Benzettim diyorlar.
Eliftmzkrkmz Benimde 12. Haftada kıza benzetiyorum dedi sonra bidaha hiç göstermedi sonra 17+5te gördük kız oldgnu bidaha
SevincGancali Ben kızıma hamileyken doğuma kadar öyrenemedim cinsiyyetini. Hiç göstermedi kendini))) Doğumda öyrendim.
Ayazsimay Hll3434 6 aylik olduk gorememisti bende bugun gittim erkek okadar nazli filanndiye kizim olacak samdim cokta istiyorum belki dogurunca suoriz yaoar kiz cikar diye cok sacma ama ümit iste😑