Ayseoksuz Merhaba hanımlar Ayva yemenin bebeği güzelleştirdiğine dair bir inanış var. Hatta internette araştırdığımda peygamber efendimize danışan bir kavim çocuklarının çirkinliğinden yakınmışta peygamberimiz hamileyken ayva yeyin demiş. Bilemiyorum bunu deneyen var mı? Ben şansımı denemek için sürekli ayva yiyorum🙂
alparslanliva Ayseoksuz bende öyle biliyorum. Beyaz tenli olurmuş diye hatırlıyorum bide dığduktan sonra bebeğin ağzına hurma değdirnce tatlı dilli olur diye okumştm 🤗 mide hazmetse çokça yiycem de yiyemiyorum 😞
Fdnozc Ayseoksuz evet canım doğru efendimizin bununla ilgili hadisi var gebeyken ayva Doğum yaptıktan sonra da hurma yiyin diye hurma sut ayva da güzelleştirir 😘🤗
Melekcansu Anneme gebelikte ayva yersen bebeğin gamzeli olur demişler , annem bana ve kardeşime hamileyken yemiş , sülalede kimsede gamze olmamasına rağmen bizde oldu 🙂 tesadüf mü gerçeklik payı var mı bilemem ama
BegmkbraKansiz Melekcansu var var benimde sülalede YÖK diğer çocuklarındaki yok küçük oğlum gamzeli doğdu çok dua ettim hem ayvayı ısırdım hem dua ettim 😍😍 şimdi tekrar hamileyim yiyicem gene inşallah 4. gamzleim olur
DenizSever Ozaman benım paşam 👶🏻🙏🏻çok yakışıklı olucak hergün bir veya iki tane ayva mutlaka yerım 😍🤗
BegmkbraKansiz Ben oğlumda ayva yedim gamzeli olsun diye ailede Gamze’de yok diğer iki çocuğumdada yok bu oğlumda gamzeli batık yanakları var 😍😍 şimdi tekrar hamileyim yiyicrm gene daha başlamadım erken diye
BegmkbraKansiz princess vallahi o ladarını bilmiyorım ama 4.5 ayımda yemiştim ben şimdi 7+3 sanırım çpl erken daha şekle bile girmedi çünki ayva iyidir hergün yiyiyn yarım yarım
humaninannesi61 Evet hadis var ben de yiyorum😍 Benim eşim gamzeli bundan sonra ayvayı yerken öylede niyet edicem 😍 Ay İnşaAllah olur 😍❤
SerenYiitolu Güzelliği bilmem ama çook yararlı olduğu kesin ben hergün yiyorum bide güzellik veriyorsa ohh tadından yenmez😍😍😍
BegmkbraKansiz gulnar oğlum beyaz tenli olmadı ama gamzeli bir oğlum oldı gözünün yanındada gamzesi var çok belirgin değil ama 3 gamzeli doğdu doğduğunda şakımlıktan bir hal oldum 😍😍 çok mutlu oldum çok
Gulsum94 Ben bilmiyordum fakat aşerdiğim için fazlasıyla ayva yedim başlarda eşimin gamzesinede çok dikkatli bakıyordum umarım gamzeli olur benim kızımda birde salatalığı çok tüketiyorum günde 10 tane en az o ne işe yarayacak acaba 😄😄