Hilyus Kuzum ben 34 haftalık oldum , halen göstermiyor kndini benim paşam , eli yüzünde sürekli , 🥰 napalımm sağlıklı olsunlarlar da bekleriz bizde ❤️
Gmszzgl Hilyus amin inşallah 🌸 tabi ki her şeyin başı sağlık 🙏 sağlıklı olsunlar da doğunca görürüz artık ☺️
AybarsMomy Gmszzgl hiç😂 35 haftalık olduk biz detaylıda yarım yüzünü göstermişti sadece onun dışında hep eliyle kapatıyor. Çarşamba günü kontrolüm vardı bu kez oğlum açmış yüzünü ama doktorumun cihazının renklisi bozulmuş 🤦 çocuğumun yüzünü bilmiyorum yani doğunca sürpriiiiz dicek bize 😀
AybarsMomy Gmszzgl malesef öyle oldu ☺️ haftaya yine çağırdı belki görürüz doğmadan bi güzel fotosu olsun çok istiyordum☺️
Miniginannesiiii1111 Gmszzgl milletin bebelerine bakiyom kabak gibi ortada yüzleri birde poz veriyorlar 😂😂😂
Enguzelhediym Gmszzgl inan çok kötü hir durummus bu 🤦😂 her gittiğim de öyle olurdu neredeyse ama doktorum karnımı sallardı yönünü değiştirsin diye ve her seferinde yüzünü o şekilde görürdük. 4 gün önce randevum vardı doktorumun canı sıkkın dı sanırım 😏 göstermedi dedi görüntü falan vermedi ay nasıl üzüldüm ağladım çıkınca. Bugün kabul ederse gidicem valla mesaj attım😄
Deryaaygrn Siz gene iyisiniz ben detayliya gittiğimde sadece detaylı baktı raporu verdi bitti. Yani öyle resim filan yok. Devlet hastanesine gidiyorum kontrole orda da yüzünü dönse nolcak suratı belli olmuyor ki çocuğun sadece ağzı burnu nerde o belli oluyor. Ben hiç düzgün göremedim siz gene elini burnunu gormussunuz sukredin derim 😂 inadına benim kız da hep suratı açık sürekli 😂
Tbusraaa Gmszzgl Hiç şaşırmıyorum artık bu durumlara canım 🥰 28 haftamdayım bende hiç görmedim evde kıpır kıpır Dr gidince arkasını dönüyor ve inatla dönmüyor kulağını kaşıyor aman babana der gibi 😁😁
tugbaayaz Gmszzgl ahh ahh kanayan yaram😂 29 haftalık olduk hala göremedik yüzünü dün kontrolümüz vardı eller yüzünde tam çekecek gibi oluyor elini hop yine aynı resmen bizi oynattı yaa sıpacık 😂😂 doktor az dürttü etti bana mısın demedi ismi Ahmet Ayaz olacak Allah’ın izniyle doktorumuzda ayazlar yaramaz oluyor diyor hep gülüyordu dünde yüzünü yine göstermeyince doğmadan başladı mı ne inadı diyor 😂😂 minnak burnunu görebildik ellerinin arasında sadece 🥰🥰❤️
Gmszzgl tugbaayaz sen de bendensin 😅 biz de sadece burnunu gördük 😀 gördüğüm burun bana da benzemiyor kocama da. 🤔😂