ozgelce Merhaba anneler, 34 haftalık gebeyim. Doğum için Rize’ye geleceğim. Önerebileceğiniz hastane ya da doktor var mı? Devlet hastanesi de olur. Olmazsa Trabzon’a özel hastaneye gidebilirim.
ecembugra53 ozgelce ozgelce ben size önererceğim şar var veya devlet hastanesinde sibel polat veya filiz erdemli var bunlar cok iyi ben onlara gidiyom ve bir de Elif hanım var elif yurtsever var Trabzon medikal parkla anlaşmadı var özel harika bir doktor muayenelerine ona gidiyorum 😊
0808aysu ozgelce elif yurtsever özel ofisi var bi görüşme alın görünün muayene ücreti 250 tl ben bu hfta gittim artvinden eşim bile çok memnun kaldı ilgisine biz detaylı görünmek için gittik ama doğuma kadar bi kez daha gideriz diye dşnüyoruz
Nurunilkmucizesi ozgelce Rizede özel Evren Akmut ve Elif hanım isimlerini duydum. Rizede yasiyorum ama trabzonluyum dogumumda trabzonda oldu Allahın izniyle medical park karadeniz Hasan tahsin sanisogluda iyi bir doktor ❤️🥰 Hayırlı sağlıklı sıhhatli dogumlar .
nurbissan ozgelce Merhabalar kesinlikle Elif hanımı tavsiye ediyorum ben de, ciddi anlamda ilgili bir doktor. doğumları trabzonda yaptırıyor
nurbissan ozgelce Maalesef onu bilmiyorum Trabzonda doğum yaptırıyor, bi dahaki kontrolümde onu da soracağım