Cansusamasti merwe bende 33+1 günlük hamileyim yaklasik 1 aydir felan benden de geliyo o cıt sesi gecen hafta doktora sordum kontrole gittigmde bisey demedi duymam lazim dedi ama her zaman olmuyor arada bir oluyor dedim bende merak ettim arastirdim ama sonuc alamadim demek bitek bende yokmus biraz da olsa rahatladim 😊 merakim devam ediyor ama acaba neden diye sanki tirnak kesiyormussun gibi 😂
Nur merwe 32+6 haftalığım canım benden de bir kere çıt diye bir ses geldi korkudan dondum kaldım canım da yanmadı anlamadım ama neden olduğunu
Kezu17 Bebende de oluyor, burda bu konuda başlık açmıştım. Başka insanlarda da olduğunu duyunca rahatladım 😀Ben internetten baya bi baktım ama tam bi sebep yazan olmamış.
Kezu17 merwe bilmiyorum ki. Kimi bebeğin eklemlerinden geliyor diyo, kimi elektiriksel bi durum diyor internette. Benim çevremde ben dışında kimsede olmamış bu çıt sesi. Kime desem şaşırıyor.
rsatlgn merwe ablamın bebeğine kontrole gittiğimizde başı üstteydi 18 saat geçtikten sonra kanala girmiş Doğum başlamıştı 🙂 endişelenmeyin bu arada Ablam 36 haftalık Doğum yaptı erken geldi hepimizi şaşırtmıştı şuan 5 yaşında hiperaktif bir çocuk 🙂 çokta sağlıklı maşallah ❤
ece123 merwe benimki bi ara doğum pozisyonundaydı sonra bi gün hareketleri çok yavaşladı hatta hiç hissetmedim acile gittim makat pozisyonuna geçmiş dedi.2 gün sonra tekrar gittim kendi doktoruma doğum pozisyonunda dedi halada öyle.Seninkide döner merak etme.Ben çok hareketliyim hergün yürüyorum hiç yerimde durmuyorum valla🤣
Kbrbrfn Bide telefon gibi titreşim var o da oluyor mu sizler de 🤣 Bi anda titriyor karnım ödün kopuyor hıçkırık değil baya baya bızzzzzızızızızıız oluyor 🤣
cansuece Kbrbrfn bende oluyordu günde iki kere ama o da hıçkırıkmış nefes alıp verirken hızlı hıçkırdırınca olurmuş dedi.doktor.🙄
GzdeSevinSeyhan Kbrbrfn eveeeett bende geçen öyle bi başlık açmıstım🙂) 25+4 üm telefon titreşimi gibi ama benim ki tam karında değil kasıklarmda hatta dahada aşagıda oluyor baya arastırdım hiç internette bununla ilgili bişey yazan yok 🤷🏻♀️ Yarın doktora gideceğim o zaman sorucam 🙂
gunessyesim 37+2 haftalığım Bende de oluyor ama göğüs altıma doğru ittirince oluyor doktorum kaburgalarının altına geldiğinden o ses ordan geliyor bazılarının kaburgalarını bile kırabiliyor bebek ittirdikçe demişti 🙈