Lamia65 Mine_Nur123 Rica ederim canım. Bende senin gibi küçük şeylere korkar gibiydim.Aşağıya eğilip iş falan yapınca ay bebeye bişiy olurmu ve ya oldumu diye kendimi yiyip bitiriyordum.Sonra post açtım burda sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular bana.O zamandan beri korkum gitti.Şimdi de var ama önceki gibi diyilim.Bi Ata sözü var sakınılan göze çöp batar diye.Korkmamak lazım.RABBİM bütün bebişleri korusun🤲 Sag salim alalım hepimiz kucagimiza🤲
Gamzedngdn Mine_Nur123 evet insan her şeyi evham yapıyor anneme sorduğum şeylerde bazen ee annelik bu işte diyor 😁 ömür boyu canımızdan bir parçayı düşüncez artık 😌
Ezgi-ceren Mine_Nur123 rica ederim. Kendinizi germeyin. Ses, koku, gürültü, ışık onlar bizim kadar hissetmiyor ama hissettikleri en önemli şey annenin ruh durumu. Siz iyiyseniz bebekte iyi 😊
Elifhusnam Mine_Nur123 ilk gebeligimde kizim bir anda çıkan yüksek seserde sıçrardı. Bi ara eşim mac izliyordu goll diye bağırmasıyla karnimda inanın sıçradı ve dogdigundada çok ürkek bir bebekti her sese sıçrar ağlardı çok üzülüyordum o hallerine masaya tabak koyardık onun sesine ağlardı korkarak perdeyi cekerdik ona bile sicriyor agluyordu. hocaya götürdük okusun diye anne karninda korkmuş dedi . Bence etkileniyorlar her duygunu hissettiği gibi seslere de duyarlilar .
melindam Mine_Nur123 Olsun Ne Olur Ne Olmaz Dikkat Et Sen Yinede Haftanda Küçük Daha Tedbirli Olmamız Lazım Bebişlerimiz İçin ☺️
Ozgee11 Mine_Nur123 canım madem öyle zor oldu sizin için neden o kalabalığa girdin bu zamanda ben anlamadım
Mine_Nur123 Ozgee11 canım herkes birbirinden beş adım uzaktaydı maske felan vardı o yüzden biraz rahat davrandık haklısın aslında ama hamile oldugumdan beri hiç dışarı çıkmadım insanın ruhu sıkılıyor evde
Merve_12 Fayenur her bebeğe göre değişiyor bence ben 19 haftalıken hisetim kıpırdamalarını 25 ten sonra bence sert hisetim çünkü 1 gece boyunca o kadar çok sert vurmuştu ki büütn gece ağlamıştım