Merve_12 Mine_Nur123 aynen hiç kimse gereksiz ve boş yere bişey sormuyor merak insanın içinde kuşku kalıyor biriyle sohbet edip iyi şeyler duyunca da morali yerine geliyor. Bu uygulamaya bence hem motive bilgi amaçlı hemde sohbet amaçlı
Mine_Nur123 Lamia65 hahaha 😁 aynen valla çok iyi oldu en azından böylelikle öğrenmiş oldu bu programda böyle dengesiz seviyesiz şeyler yazmayacağına
Mine_Nur123 Merve_12 aynen oyle canim sonuçta birilerinden bilgi almak dertlesmek tam yerinde bir program yani bu benim başıma geldi onun da başına gelmicek diye bir kural yok
nil_sugra Mine_Nur123 ben süpürgeyi açtığımda karnımda ani bir hareketlenme oluyor. Normalde sessiz bir aileyiz bundan dolayı sanırım yüksek sesten korkuyor minik 😂
Merve_12 nil_sugra 🤣🤣🤣 bizmki bayılıyor süpürge sesine apartmanda açıyorlar süpürge o kadar çok hareket ediyor ki uykumdan uyanıyorum. Ben evde çalıştırınca temizlik falan yapmıyom tekmelerden🤣🤣
Lamia65 Mine_Nur123 Aynen canım. Bu arada sesten dolayı korkma canım.Bebiş zaten o haftalarda duymuyor ki bildigim kadarıyla
melindam Mine_Nur123 13.Haftafa Bebeklerimiz Duymuyor Zaten Ama Yanlış Anlamayın da Bu Korona Günlerinde Asker Eğlencesine Gidip Oturmak Bana Çokta Mantıklı Gelmedi Keşke Ona Dikkat Etseydiniz Sesten Önce.Bu Süreçte Bizim 2 Kat Dikkat Etmemiz Gerekiyor
Mine_Nur123 melindam canim herkes mesafeliydi yani sandalyeler beş adım uzakti ve herkes de maske vardı
Merve_12 Mine_Nur123 yani yazılan herşey bir tecrübe oluyor bir başkasına ben mesela çok şey öğrendim burdan bişey olunca hemen endişelenmiyorum
Mine_Nur123 Merve_12 bende öyle canım.Birde beni bebeği tedaviyle olanlar daha iyi anlar elbette.Sahip olabilmek için bu duyguları tatmak için çok yollardan geçtim sonuçta Rabbim bana da nasip etti bu yüzden ben daha fazla üstüne düşer oldum
melindam Mine_Nur123 Olsun Ne Olur Ne Olmaz Dikkat Et Sen Yinede Haftanda Küçük Daha Tedbirli Olmamız Lazım Bebişlerimiz İçin ☺️
Merve_12 Mine_Nur123 inşallah hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasıp etsin rabbim. Hiç kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Mine_Nur123 Merve_12 ne güzel yaaa bende biran önce o tekmeleri hareket edişini hissetmek istiyorum😊😊
nil_sugra Merve_12 benim ilk oğlumda korkardı o yüzden süpürge değiştirmiştim 😂 eşimde bende gürültüden çok rahatsız olduğumuz için sanırım çocuklarda bizim gibi oluyor 😂😂😂
Fayenur Merve_12 tekmeği kaç hafatlıkken hissede biliriz şuan 25 haftlık 5 günlügüz kıpırdıyor ama tekme atıyormu onu bilmiyorum