ebruulas92 Kızlar 16. Haftamdayım karnım yeni çıkmaya başladı çatlağım yok ama önlem olsun diye krem alacaktım. Gecen gratise girdim aklımda yoktu ama hindistan cevizi yağının iyi geldiğini duymuştum ordaki görevli çatlaklar için bir vucut losyonu gösterdi “İnecto naturals coconut body lotion” diye %90 doğalmış bende görmüşken aldım çok güzel yumuşatıyor cildi aranızda kullanan var mı fikirlerinizi merak ettim😌
SaziyeTml Ben de doğal hindistan cevizi yağı kullanıyorum, watsons tan almıştım. 19+2 deyiz , karnım büyüdü bayağı ama çatlak yok şu an 😉 Birde arada bir bebek yağı sürüyorum onun da iyi geldiğini duymuştum..
Naz1989 Bizde 32+2 olduk daha hiç çatlak selülit vesaire hiçbirşyim yok ilerki zamanlarda olurmu bilmiyorum ama 2-3 ay önce bnde orjinal gül vazalini aldım ama daha kullanmadım kullanacam inşallh bir gün
SaziyeTml ebruulas92 mrb ben johnsons baby nin bebek yağını kullandım . Son iki aydırda watsons'tan aldığım hindistan cevizi yağını kullanıyorum.
Naz1989 Hatta döbüşümdeki piercingi bile çıkartmadım hiçbir şekilde yırtılma veya döbüşte birşy yok çok su ve sağlıklı beslendiğim için olabilir