Bahar2622 Oznur1_23 evet benimde psikolojik olarak dün midem bulandı 😀 kaybettiğim bebegimde bir kere bile bulantim olmadi bas dönmesi yorgunluk uykum bile gelmiyordu, suan sorsan hepsi var sanki ama aslinda da yok hiçbiri 😀😀 iyice sıyırdık😀😀
Bahar2622 Oznur1_23 evet ilk gebeliğimde subatta kürtaj oldum yaklasik 7 haftalıkken kalbi durmuştu 😔 3 aydır kendimi topladim ve bu ay o kadar cok hamile kalmak istiyorum ki belirti peşinde koşturup duruyorum işte😖
Oznur1_23 Bahar2622 bildiğim kadarıyla canım doktorlar öyle durumdan sonra en az 6 ay beklemeni söylüyorlar sana öyle birşey demefi mi benimde 9 haftalık korktum bir anda 😔
Bahar2622 Oznur1_23 bana 2-2 buçuk ay demişti bizde 3 ay bekledik, korkma canım allahın izniyle birşey olmaz 😘 sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini ❤❤
132025 elf83 benim 13ü ama pazartesi yaptım çıkmadı dün akıntımla birlikte çok minnacık kan geldi devamı yok bugün yine test yaptım yine negatif
elf83 Bende dün yaptım. Kuruyunca çıkan çok silik bir çizgi. Test siparişi verdim bir 40 tane, gelmesini bekliyorum
132025 elf83 önemli olan 10 dakkada çıkması canım sonrası önemli değil ama bende bekliyorum adet olucak gibiyim aslında ama yinede bi umut