Snszasla Mom20_ birazdan gideceğim kadim doğuma ama çoksa yolunda değil gibi karın ağırsa kasık agrısı pek de parlak durmuyor ama hayırlısı öğreneceğiz ne olduğunu artık
Mom20_ Snszasla hayirlisi canim rabbim bebeislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah guzel haberlerini bekliyorum😘
Snszasla Mom20_ herşey yolundaymış çok şükür bebek büyümüş kalp atışları iyi kanama alanında yokmuş idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyor dedi kanamaya sebep olacak birsey yok dedi inşallah enfeksiyonda bir an önce geçer de rahat ederiz
Mom20_ Snszasla cok sevindim canim benim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah dikkat et kendine😘😘
Snszasla Mom20_ amin inşallah Allah razı olsun inşallah geçer bu günlerde bol su içmeye çabalıyorum rabbim bilir herseyı hayırlısı olsun hakkimızda hepimiz sağ saglim kucağımıza alalım inşallah 🤗🤲🏻
duygusm Duygurella- Allah’tan gelene diyecek bir şey yok, çok geçmiş olsun 🌸 Allah kucağınızı doldursun tez vakitte inşallah 🙏🏻
Cansutahsin Duygurella- hic üzülme canım bende ilk bebeğimi düşük yaptim ardından hemen gebe kaldım şu an 35 haftaligim 🤲🐣
ByMelody Duygurella- canım inşaAllah Rabbim hayırlısıyla gönlündeki bebeği nasip etsin kucağına almayı, meleğinle seni cennetinde kavuştursun inşaAllah 🌸
bebegim_28 Duygurella- birincisi kalbi durdu aldılar 6 haftalık ikincisi ise kendisi düştü pıhtılaşma varmış şuan iğne kullanıyorum 3 de 😊 rabbimin küçük bi sınavıydı 😊