Smyrsrht Slm bayanlar kan uyuşmazlığı iğnesi yapacaktım doktor 27 sonu 28. Hafta dedi ben foruma göre 28 girdim ama geçen hafta bana 26 dasın dedi ne zaman gideyim anlamadım siz hangi hafta yaptınız
Elizzz Smyrsrht benim doktorum 29. Haftada yaptirdi devlete gidiyorum her ay kan veriyordum duzenli bir şekilde. Kanamam olmadi hic normalde 28 de yapılıyor mus doktorum birsey olmaz dedi ayni gün yapıldı. Dogumdan sonra birde yapılacakmış.
Kubra1305 Smyrsrht testi var onu yapıyorlar önce negatif ise 28.haftada iğnesini yapıyorlar. Benim 27.haftada kontrolüm vardı doktorum yapalım dedi.
Yeliz1905 Smyrsrht 28. De yaptırlamlısınz eger doğumdan sonra da bebekle kan uyuşmazsa bebegede igne yapılıyormuş
Gamzedngdn Smyrsrht Kan uyuşmazlığı bizde de var 28 haftada tahlillerim alındı 29 haftada iğnemi olmuştum 3 5 gün o kadar önemli değil diye biliyorum doktorun dediği zaman gidip olursun canım onu kafana takma. Birde doğumdan sonra 72 saat içinde bir tane daha vurulcam biticek 😇
Jiji-m Ben dogumdan sonra 72 saat icinde yapiliyor diye biliyorum cnm. Bendede kan uyusmazligi var 28. Haftadayim doktorum oyle birsey demedi.
Jiji-m İntten baktm canim smdi 2 doz seklinde yapilabilirmis 1. Doz evet 28. Haftada oluyormus ama her doktor yapmayabilirmis 2. Dozda dogumdan 72 saat icinde sen doktoruna bir sor istersen yarin bende sorucam cunku 😅😊😊
Jiji-m Kubra1305 banada kan uyusmazligi testi yapilmisti 24. Haftada pozitif ciktigi icin belki gerek duymamistir cunku sonucun guzel demisti 🤔
Kubra1305 Jiji-m pozitif olması vücudun bebeğe karşı tepki oluşturması demek sanırım. Negatif çıkmalı diye biliyorum. İndirekt coombs testin adı. Bı araştırın
Meryem1karaca Kan uyusmazlıgı ıgnesi rogam Yanı ıkı gebelikte yapılmayabıkır dogum sonrası bebegın kan grubuna bakılarak yapılır.. Ikıncı gebelikte 28.ıle 29 da yapılır ve dogumdan sonra tekrar yapılır
Suzi-1992 Sydsd ilk hamileliğimde olmadım doğumdan sonra çocuk pozitif olduğu için vuruldum . Şuanda 2. Ye hamileyim 27. Haftada vurdular iğne doğumdan sonra çocuğa göre tekrar vurulucak