Mihranyesim Kizlar dogum yapali 2 ay olacak cok şükür hamileyken özellikle son haftalar çok zorlaniyordum agirlasmistim uyuyamiyordum hayatta ki en zor seyin bu oldugunu düşünüyordum ama asil zor olan dogduktan sonrasiymis uykusuz geceler acaba bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim düşüncesi aman bisey olmasin cani yanmasin aglamasin nasil buyuyucek nasil kocaman adam olacak derken günler geciyor diyeceğim o ki hamilelikte cektiginiz zorluklar hic bisey benden söylemesi zombi gibi dolaniyorum ortalikta 😂😂
Mommytobe2020 Mihranyesim ne gerek var simdi hamile anneleri ümitsizlige düsürmeye anlamiyorum cidden. Ztn yeterince stressli bir dönemde hamile kaldik birde böyle seyler okumak insani dahada endiselendiriyor!
zglpmb Mihranyesim şimdi burda böyle yazınca geçti mi dertleriniz? Doğumunuzu yapmışsınız bi zahmet artık bu sayfada böyle şeyler yazıpta doğum yapacak annelerin moralini bozmayın. Herkesin çocuğuda hayatıda bir değil, kendiniz zombi gibi geizyosunuz diye başkalarınada aynı şeyin olmasını istemeyin artık!!! Kadının düşmanı da kadın ya!!!
Aydm Mommytobe2020 kesinlikle .Allah yardım eder .herseyin bir zorluğu vardır mutlaka . Ama önemli olan mutlu olmayı başarmak, ondan sonra herşeyin üstesinden gelir .
zglpmb Mommytobe2020 işte böyle cahiller oldukça zaten gün yüzü göremeyiz ülkece. Kendi mutsuz herkes mutsuz olsun istiyor kesin. Nefret ediyoruö bu tiplerden nefret!!!
Ssvd2 zglpmb sende bu sevgisizlik ve nefretle çocuk buyutuceksin iste kadın bunalmış yazmış bukadar sert tepki vermeye gerek varmi? Sen kimsin ki kadına cahil diyosun ya hadsiz
sukayhanacar Mihranyesim sen zombi gibi geziyosun diye herkes öyle gezicek değil herkesin dirayeti gücü bir değil kendin böylesin diye burda hamile olan insanları germe hakkında yok doğurmuşsun allah güle güle büyütmek nasip etsin de artık çocuğunla mı ilgilensen buraya bunu yazmak yerine git dinlen uyu kendine bak mesela zombi gibi gezmek yerine kendine vakit ayır burda fazla oyalanma
Tugce1803 Mihranyesim yazdığınız çok gereksiz zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor bunu dillendirmenin ne alemi var🤷🏻♀️
MaviliMaviliMorCicek Az önce kendi kendime bunun kaygısını yaşıyordum Biraz yazılara bakıyım diye girdim karşıma çıkan yazıya bak
sdadcr Yazmasa iyi olurdu ama kötü niyetli yazdığını sanmıyorum hanım efendinin iyi düşünelim iyi olsun 😊 sağlıkla büyütün bebişinizi her bebek bir olmuyor. Rabbim anneliği nasip etsin de zombi gibi gezelim bir şey olmaz🤲🏼
Kubs Mihranyesim biraz anlamsız bir post. İnsanlar doğum yapacak gün sayıyoruz gelmiş asıl zor olan şu bu. Burda herkes her şeyin farkında zaten. Biraz keyif almaya bakın, olumsuz yönleri göstermeye çalışmak yerine güzel yanlarıyla günlerinizi güzelleştirmeyi deneyin. Bebeğinizin bu zamanlarının tadını çıkarmaya bakın. Kimse annelik kolay demedi değil mi 🤷🏻♀️
tugce0606 Mihranyesim plansız ve zamansız gebelikti zaten kaygılarım ve korkularım vardı teşekkürler daha da arttı 🤣
Ahmetin_annesi Mihranyesim gerçekten keşke yazmasaymissin hassas anneleri endiselendirdin durduk yere hem sen hala nariyorsun bakim buralarda senin happykidse gecmen gerekmiyor mu😊
TAkilicci Mihranyesim biriside desin ki her şey çok güzel olacak, bunlarda olacak ama değecek. Kimse gebelere güzel bir şey demiyor, tadını çıkar, bu daha ne ki, doğunca gör falanlar filanlar
Aydm TAkilicci aynen ya sinir oluyorum. Herkes öyle diyor. Madem öyle ikinci üçüncüyü niye yapıyorsunuz. Gerçekten ya bence hamile insanlara öyle şeyler dememek lazım. Yaşayıp göreceksin demek lazım. Güzel şeyler söylemek lazım.
zglpmb Ssvd2 cahilin önde gideni hatta. Azıcık empati yeteneği olsa yazmaz. Gitsin happykidste yazsın.
Marshmallow Mihranyesim vallahi diğer arkadaşlar gibi ben de amacınızı anlamadım.uykusuzlugun vs olacağını zaten bir çoğumuz biliyoruz.bunu tekrar tekrar dillendirmek neden acaba? Bunları yazarken iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.insanlarin moralini bozmaya çalışmanız çok garip.elinize ne geçecek ? Allah ıslah etsin.