PnarKoc Kızlar mayıs sonu doğum yapıcam inşaallah malum az kaldı doğuma giderken hastane çantasında neler olmalı bilen yazabilir mi ??
Nazlibicicek PnarKoc bebeğin hemen giyeceği kıyafetleri sırt çantası yaptım. Kendim için olanlar ve bebek için yedek aldiklarimi ise küçük bavul yaptım ben.
Omerozlem PnarKoc benimde mayıs sonu inşallah erken gelmez ise bende bu hafta hazirlicam 34 haftaya girdik
Nazlibicicek Bebek için hastane çıkışı,ıslak mendil,pişik kremi,otribebe,bebek bezi,alt açma minderı,ağız bezi,çorap. Gerekmesi halinde biberon,emzik. Battaniye. Yatağı için temiz çarşaf. Bnm koyduklarım bunlar cnm sırt cantasina koydum. Hemşireler giydirirse hemen vericem bunu.
Nazlibicicek Kendim içinde iç çamaşırı,külot bez,normal hasta bezi,rulo peçete,el yüz havlusu,pike takımı, alt üst pijama emzirmeye uyumlu, emzirme atleti,çorap koydum. Bebek için yedek iç zıbın,citcitli badi,yedek kıyafet. Terlik. Bunlar bavulda olanlar.
Nazlibicicek PnarKoc hazırla tabi cnm. İnternettende bak başka gerekli duyduğun şey olursa koyarsın. Kolay gelsin 😊👍🏻
Naz1989 kızlar Doğumdan sonra kendimiz için normal ped mi hasta bezi mi koyuyoruz ne kadar kanama oluyor acaba
Nazlibicicek Naz1989 doğumdan çıkınca ped yeterli olmaz. Hasta bezi kullanırsınız. Kanamanın gün geçtikçe azalıyor sonra ped e donersiniz
Naz1989 Nazlibicicek anladım canım kaç adet hasta bezi yeterli acaba hastane için o kadar çok mu olur
Nazlibicicek Naz1989 depend külot bez de alabilirsiniz e bebekten. Hastane de kalma surenize de bağlı olur. Beş tane kesin alın yanınıza. Duruma göre gerekirse yine alırsınız.
Melmus Bende bugün 35 hafta oldum çantayı hazırladım ama bi kaç eksikler olabilir sizin yazdiklarinizdan okuyayım da fikir eşineyim 😊 bana günler geçmiyor sanki ama yaaaa