Fatmagungor14 Okyanuskaan benım gögüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu ve adetime 3-4 gün kala kasıklarıma ağrı gırıp gıdıyordu böyle saniyelik. Bır tuhaflık var dedim gece bile uykumdan uyandırdı bu saniyelik ağrılar sonra test yaptım ve hamıle oldugumu öğrendım meğer yerleşirken ağrı olurmuş. Herşey yolundaydı ama kalbi durdu bebegımın. yıne o belırtılerı yaşamak yeniden hamile kalmak ıcın sabırsızlanıyorum 10 ay oldu
atescan27 Okyanuskaan hiç belirti yoktu cnm hatta 1 hafta öncesinde ultrasona girdim kan verdm hiç bişey çıkmamıştı hayit otu icicektim öyle test yapım içim dedim evdede test vardı çok silik çıktı😄
Gzdnr2113__ Okyanuskaan ben 7 haftalık tı ögrendigimde grip diye gittim gebe cıktım😂😂üstelik korunma iğnemin süresi 26 nisanda dolacaktı HERKES şokta😒
ecembugra53 Okyanuskaan bende de hiç bir belirti yoktu sadece sürekli susuyordum hatta hamile kaldığımda adet görmüştüm anlamadım hiç 1 ay üstüne test yaptım oyle öğrendim
Duduars Okyanuskaan canim benim aşılamayla oldu aşilamanin 9.günü gogsumde 1 tane belirgin damar vardi normalde gogsumde gorunen hic damar olmazdi test yaptim cift cizgi cikti suan 20+3 oldik ama baska hic bi belirti bulanti bile yaşamadım şimdiye kadar
Gokceeebade Okyanuskaan canım bende de hiç belirti yoktu sadece idrarımda koku oluyordu normalde hiç olmazdı bende idrar yollarımda enfeksiyon var sanmıştım. Bi önceki ay adetim 8 gün gecikmiş ve testi negatifti bu ayda 10 gün geçti baktım gelen giden yok test yaptım anında çift çizgi oldu 😊 elhamdülillah bugün kesemizi gördük haftaya cuma kalp atışı için gidicem ❤️ hiç ummadığın anda hiç ummadığın belirtilerle geliyor güzellikler 💜
Bedii Okyanuskaan kızımda da oglum dada adete 8 gün kala idrar testi yaptım silik cıktı zaten hemen öyle belirti olmuyo diyebiliyorum anca 1 1bucuk aylıkken baslıyo belirtiler ben ögrendigimde 3 haftalık tı
gamzelim2234 @Okyanuskaan Sürekli uyuklamak ve adetten bir hafta kadar önce başlayan kasık ağrılarından başka (normalde hiç ağrımaz) bir belirtim yoktu şuan 6 haftalık olduk hala başka bir belirti yok 😂
PinarY Okyanuskaan Hiçbir belirtim yoktu benim de 🤷🏼♀️ Regl düzensizliğim vardı ve günüm bayağı geçtiği için doktora gittim bir problem mi var diye. Her ay mutlaka geçiyordu çünkü. Ve bu şekilde tesadüfi olarak hamile olduğumu öğrendim 😍
likapaa53 13 haziran adet tarihim göğüslerime dokunduğumda vs ağrıyor ve acıyor 2 haftadır belim çok ağrıyor bugünde batıcı şeklinde bir ağrı var internette gaz şikayeti yaşıyor bendede oldu ama bilmiyorum sizde bu şekilde oldumu🙈
Okyanuskaan likapaa53 yok canım bende adetime 1-2 gün kala alnımda sivilce çıkar ve inanılmaz derecede ağrım olurdu. İlk defa bu ay hiçbirşeyim yok 6 Haziran adet günüm yani bugün olmadım daha
Msltms Okyanuskaan benimde hiç belirtim olmamıştı canım ben 6 haftalıkken öğrendim sadece çok fazla yemek yiyemiyordum yiyince aşırı mide bulantısı ve halsizlik oluyordu ama ben normal falan diyordum test yapınca öğrendim 😍