Patiiiiinnnn Kızlar merhaba 27 haftalık gebeyim acaba uçak yolculuğu yapabilirmiyim? Doktordan izin ibaresimi almak gerekiyormuş bilgisi olan varmı ? Yolculuk 1 buçuk saat sürecek
Mineberna Patiiiiinnnn 28.haftaya kadar uçabilir siniz raporsız. 28. Ve 32. Ci haftalarda doktor raporlu uçuyorsunuz. İkiz gebelik se 32.son doktor raporunuz olsa dahi uçuş yasak. Tekil gebelikte 36.haftaya kadar son
RuzgarsMommy Yoo izin raporu almanıza gerek yok yapabilirsiniz baska bir durumunuz yoksa 32 haftaya kadar serbest
Nadiscim Ben dün gittim doktoruma 32.haftaya kadar uçmanda sorun yok onda da benden rapor alman lazım dedi , normalde 28.hafta son dedi
MiraysMom Kızlar benim 31. Haftada uçağım var ama hastane randevum 2 hafta öncesinde sizce 31. Hafta için rapor verirler mi yoksa uçacağım günden bir gün önce mi gitmem gerekiyor ?
Mineberna MiraysMom raporun geçerlilik süresi 7 gün.. 7 günden sonra gitmediyseniz yenilemeniz gerekiyor
kuelkedisi Thy’nin sayfasında 27-35 haftalar arası rapor gerekiyor yazıyor havayolu şirketine bak sor en iyisi