Fyza06 Sumru bencede doktorunuza söyleyim eğer yoksa içimiz rahatlar varsa Önleminizi erkenden alırsınız
Prensveprensesinannesi BirVeraAnnesi35 stend nasıl taktılar yani vajinadan mı bide narkoz lu mu çok merak ediyorum
BirVeraAnnesi35 Prensveprensesinannesi evet canm alttan takıldı ama anestezi yapılmadıı hamile olduğum için takamazsam uyutucam demişti ama gerek kalmadı 5 dk da taktı dr um
nurcakir58 Seyma_kaya çok buyuyo ikisinde de bide bilmiyorum bekleyip gorcez dedi yaşar mı vefatmi eder onlarda bilmiyo
Prensveprensesinannesi BirVeraAnnesi35 acı hissetmedin mi cnm yani sıkıntı oldu mu sonradan bebek ve senle alakalı
BirVeraAnnesi35 Prensveprensesinannesi yok herhangi bir sorun olmadı canım tabi hafif bi his oluyo ama çok dayanılmaz bi acı olmadı takılırken
Nvn00 Prensveprensesinannesi Evet bende çok araştırdım 30 mm olup da stenti onermeyen doktorlar da varmış erken doğumu tetikliyormus vs o yüzden istemedim.
Prensveprensesinannesi Nvn00 aynen dayanabileceğimiz kadar dayanıcaz bebeklerimiz için inş gerek kalmaz 🤲
Nvn00 Fyza06 Hamilelik haftasıyla ilgili değildir bence. 28 haftadayken 20 mm idi büyüme şu an 32 yi bitiriyorum ne alemde bi fikrim yok ☺