Hcrkrklu Kızlar pcosum ve bugün bişey duydum maydonoz ve 1l sütü kaynat buharına otur dediler küçük yumurtalar çatlarmış sarı akıntı gelirmiş .deneyip hamile kalan var mıı lütfen deneyen varsa yazsın bende yarın deneyeceğim.ve bunu bi doktor denemiş pcos demiş bunu deneyince hamile kalmış 2 tane oğlu varmış çok kişi ye de önermiş
Mehtapakgl Hcrkrklu burda bir arkadaşımız var @Marayy diye o denemişti sağolsun bizimlede paylaşmıştı detaylı açtığı başlıklardan birinde var. Inşallah şifa bulursun canım…
DuhaninAnnesi Hcrkrklu ben pcoslu değilim ama yaptığım ay hamile kalmıştım. Yaptıktan ertesi gün koyu sarı,kahverengimsi akıntılar olmuştu o ay hamile olduğumu öğrendim 😌
Ta-28 Bende köyden süt aldim maydonoz topladım araştırıyorum bende seninle bekleyeyim ıns vesile olur bizlere güzel haberler aliriz
Hcrkrklu DuhaninAnnesi canım yaptığın gün mü ilişkiye giriliyor bana bahseder misin lütfen ya yarın yapacam
Busra_Mehmet Merhaba hanımlar, ben denedim pcos felan değilim ama o 9 aylık denemenin üzerine o ay hamile kaldım, Şu an 30 haftalık güzel kızım Derin’ime hamileyim 😊
snm_ Hcrkrklu canım ben hamileyim böyle şeyler denememiştim başlığı görünce kayınvalidem aklıma geldi o da geçenlerde bahsetmişti bu buhar uygulamasının hamile kalmayı kolaylaştırdığını o yüzden yazmak istedim. Bence bir şey kaybetmezsin dene ne olacakki. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın 🌸
DuhaninAnnesi Hcrkrklu bi litre sute 1 demet maydanoz kıyıp kaynattım kovaya koydum ilk sıcaklığı geçince buharın üstüne oturdum battaniye ile sardım etrafımı. Sıcaklık bitince kalktım. O ara ovulasyon testide yapıyordum yumurtlamam olmamıştı henüz zaten yumurtlama olmadan yapılması gerekiyormus. Ertesi gün koyu renkli akıntı görünce tekrar yaptım bu sefer süt değil suda kaynattım 1 demet maydanozu yine oturdum ertesi gün yine kahverengi akıntılar geldi bidaha yapmadım zarar verir belki diye. Sonra yumurtlama gördüm değerlendirdik 3 4 gün öyle yani ben yapar yapmaz birlikte olmadım. Yumurtlama görünce değerlendirdim
Busra_Mehmet Hcrkrklu hayır canm bu buharı yaptığın gün kesinlikle olmayacak ilişki yumurtlama takip edeceksin o gün ilişki olacak
Busra_Mehmet Busra_Mehmet sonra yumurtlamani takip edeceksin o gün ilişki olacak, çünkü inşallah içindeki iltihap temizlenmiş olacak
Busra_Mehmet Happybsrn Canm benm yumurtlamani takip edeceksin bu buharı yaptığın gün ilişki olmayacak
bebegimmm16 Bende burda kalayım ya bilen birisi bunu nasıl yapıcaz en başından anlatabilir mi? Hiç bi fikrim yok
Kader56 bebegimmm16 ben yapmadım ama düşünüyorum süt buharında etrafını saracakmışsın battaniyeyle çorap gitmeniz lazımmış sıcak tutulması gerekiyor ve o gün sıcağına ilişki olması lazm ama usutmemeniz lazm