Xxz Benimde henüz 4 aylık ama göğüslerim sabah uyandigimda hep ağrıyor. Uçlarında sarımtırak yumuşak yara tarzı çatlaklar oluştu. Bir aydır her gün krem sürüyorum ama yine aynı. Biraz erken çatlamaya başladı galiba 9. Ayda düşünemiyorum.
Dlrdngl Zeynep_aybars doktora sormadım ama annem bizde genetik süt çok gelir bir de çok besleyici olur bizdeki kadınların hepsi öyle dedi çocuklar dokuz aylıkken yürüyüp konuşmaya başlıyor bende şahit oluyorum bizim akrabalarin çocukları karınca gibi sekiz dokuz aylıkken yürüyorlar evde konuşuyorlar falan bende oyleymisim kardesimde öyleydi. Bizim kadınların sutu bol olur hamile kalır kalmaz gelir dediler bende normal karşıladım doktora sormadım ama başka bir sebebi olabilir belki bir sorayım.
Zeynep_aybars Dlrdngl bencede sor benim 7 buçuk aylıkken gelmeye başladı kuzenim bir sene önce doğum yaptı bana doktora danış yemek düzeni verir sana dedi çünkü erken gelmesi bazen iyi olmuyor demişti bana
Tugcngz edizer bnde 16+1 haftalık hamileyim ilk 3 ay inanılmaz agrıdı fokunmanın imkanı yoktu yatakta dönerken bile agrıyordu ama şimdi Yok hibi bişey ara ara oluyor
Anne-olmak2 Asude_01 ilk gebelik mi benim ilk gebeliğimde olduğum çok kilo almamdan kaynaklı hemde çok elleyip kaşıyordum şimdiki gebeliğimde hiç çatlamadı şuana kadar gerçi çatlıyacak yerde kalmamamış😣
Anne-olmak2 Aise_35 doğumdan bi kaç ay sonra hiçbişey kalmıyor renklenme çillenmeden banyo ettikçe geçiyor .
Anne-olmak2 Dlrdngl çözüm yok 5 ayda geçiyor yani benim 2 hamileliğimde öyle oldu gebelik belirtileri bunlar
Anne-olmak2 Dlrdngl göğüs ucunu hiç elleme dikkat et ama bazı annelerde gebelikte erken geliyor bazı annelerde sonlarda geliyor çok az
Anne-olmak2 Pelsin canm hiç kafana takma benim göğsüm kapkara olmuştu o kadar çirkin görünüyordu ki annemin yanında bile bebeğimi emdirmek istememiştim hiç geçmicek sandım ama doğumdan sonra bi kaç haftalar sonra banyo ettikçe geçiyor boya gibi sanki öyle düşün hatta boynum dahi çok siyahtı
25esraomer12- Dilara3461 buna çözüm aramak çok yanlış bence bende 5 ayıma az kaldı çekiyorum ama bu çok doğal çünkü süt oluşumuna hazırlanıyor gogusler çatlak için bebek yağları kullanabilirsiniz ama ağrı ve büyüme varsa çok normal🤗
Dlrdngl Badembebe yok canım beyazdi bir de tortusu da kalmıştı başta islaklik sanmıştım bende ama çıkarıp iç camasirima bakınca anladım siyah giymistim
Dlrdngl Zeynep_aybars istifra etmekten bulantidan on kilo verdim canım bir şey yiyemiyorum aldığım vitaminleri de içince kusuyorum