busra106 Bahar2622 çıkabilir canım 😊 ama bi kaç gün daha bekle bence çünkü yanılma olabilir ve bu sefer erken mi yaptım acaba diye düşünmek de var. Sana kalmış yani 🤗
Blossom Bahar2622 Heyecanını anlıyorum. Beklemek çok zor ama hamilelik hep bir şeyleri beklemekle geçiyor zaten. 😄
busra106 Bahar2622 😄😄 seni çok iyi anlıyorum adet tarihini bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi önceden ve günler geçmiyordu 😁 inşallah sende hayırlı haberler alırsın 🙏🏻
_Merveozdemir_ Bahar2622 canım ben adetime 2 gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı 🙄 adet olcağım gün normal test yaptım onda çıkmıştı o yüzden erken gebelik testlerine güvenim yok benim 🤷🏻♀️
_Merveozdemir_ Bahar2622 çok iyi anlıyorum seni bende neler yaptım neler hamilemiyim değilmiyim diye test zamanına kadar ömrümden ömür gitmişti 😄 ama biraz daha sabret bence net sonuç al kuzum 🤗 Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
_Merveozdemir_ Bahar2622 keşke çıksada kuzum şimdi yap desek ama çıkmaz ki 🤷🏻♀️ kan verebilsen belki kanda çıkardı
Aysenes Bahar2622 erken gebelik testiyle evet ama cikmayada bilir normal testini bence gunun gectikten sonra yap🤗
Aysenes Bahar2622 ben mesela gelecegi gun yaptim oglen evde test vardi kulaniyim kalmasin dedm yaptim ve cikti 😁
Wonderanne Bahar2622 2 haftalikken 0di adetim bir hafta on gün geçince test yaptırdım 10.000lerde 6 haftalık kadardı