merrycen Oezy_01 35.haftadayim kasilmalarim cok fazla karnimin Bi tarafi acayip sisiyor. Bel bacak pert olmus durumda
Skaymak Oezy_01 nstde sancım çıkıyor doktorum önlemek için progestaron verdi 🤦🏻♀️ sizde durumlar nasıl sancı falan varmı
SedaAydemir Oezy_01 şu 3 4 gündür sıcaklar beni çok yormaya başladı agırlaştık zor son haftalar yinede şükür 36+4 🐣
ffckizannesi Ben 35 im inan zormuş sağa yatsam sağım acıyo sola yatsam sol tarafım tekmeleri de acıtıyo
Oezy_01 ffckizannesi Evet aynen ağrılar arttı. Yürürken bile zorlanıyorum. Uyku zaten saçma sapan. Ya sabır diyip bekliyoruz bakalım. Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de .. 🙏
5672 ffckizannesi ya ben istemsizce sırt üstü yatıyorum bide bebeğimin hareketleri iki gündür baya azaldı zayıf yani
Oezy_01 Gulsah4241 Malesef öyle. İki günde temizliğimi bitiremedim. Ah aileden uzakta olunca. Her an bişe olsa ev temiz olsun derdi oluyo takıntı işte. 😄
ikiprensannesiiii 36+3 den selammlar 23 üne gün aldik ama geçmiyor sanki herşey hazır sabırsızlanıyorum😍 bide sağ sol yattigim için bacaklar çok agriyo sabahları..
Oezy_01 ikiprensannesiiii Bizim tahmini doğum 29 u ama önce mi olur sonra mı bilmiyorum. Hazırız biz de. Allahım en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin diyorum. Yarın kontrolümüz var bakalım durumlar ne merak ediyorum. Çok acılıymış son zamanlar Allahım yardımcımız olsun. 🙏
Gulsah4241 Oezy_01 aynen öyle valla birde benim 2 yaşında fıstığım var hergünüm evi temizlemekle geçiyor maksat ev temiz kalsın ☺
ArzuCnbz 36+2 yiz bizde 4 gündür inanılmaz ağrım var yarın doktor hemen gel dedi. Bu pazartesi suyunda azalma plesenta da kireçlenme çıktı galiba bu hafta sezeryana alınıcam 🤲
Oezy_01 ArzuCnbz Bizimde kontrolümüz var bakalım ne durumdayız umarım herşey yolundadır. Sağlıkla alalım kucağımıza.. 🙏
Nesizade05 Size de şey demiyorlar mı bu günlerini çok arıyacaksın keşke biraz daha kalsaydı falan filan 😒
Oezy_01 Nesizade05 Evet diyorlar ama hemen cevabı veriyom sonrasını her türlü hallederim ama bu şekilde yaşamaya çalışmak zor bu ağrılarla.
HanifeOkutan Nesizade05 öyle oluyor ama 😅 doğduktan sonra bazen diyorsun yani karnımda iken evet bedenen rahat değildim güzel uyuyamıyordum ama orda mışıl mışıl uyuyordu 😂 sesi çıkmıyordu Biraz daha dursaydı diye 😅😅 insanoğlu nankörlüğü ama uykusuz olunca dedim ben de ister istemez😂😂
HanifeOkutan Oezy_01 ya lohusalık bedenim toparlanması bebeğe alışmak derken işte ister istemez diyor bunu anneler :) öyle diyen anneleri de kınamıyorum çünkü ben de dedim :)
Oezy_01 merrycen Ara ara kasılmalarımız oluyo ve bende de sağda toplanıyo hep orası daha rahat geliyo sanırım 😊 Hareketleri de acıtır oldu. Diğer ağrıları saymıyorum daha. Az kaldı az daha sabır. 🙏
Oezy_01 ArzuCnbz Ay ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Umarım çok ağrın sızın olmas kolayca atlatırsın. 🙏
HanifeOkutan ArzuCnbz sezeryan mı planlanmıştı 🙄 o yüzden mi alındın yatışın yapıldı ya benim de 3 cm açığım var ama doktor su nişan gelirse gel dedi eve gönderdi henüz doğum başlamadı diye