sinber Yazın güneş alerjisi olanlar özellikle denize girdikten snr diken diken batma kaşınma yaşayan arkadaşlar doktorunuzla görüştünüz mü hangi losyon ya da kremi tavsiye ettiler sormak istedim haftaya kontrole gidince kendi doktoruma da soracağım
nil_sugra sinber bende aynıyım. Vichy’nin 50+ koruyucu kremini kullardım önceden artık nedense hiç bir kozmetik markasına güvenmiyorum. Güneşlenmiyorum da artık zaten. Sadece kollarımın iç kısmını ve yüzümü tutuyorum güneşe. Birde denizden çıkınca duş alıyorum mutlaka. O batma hissi kaşıntı başka türlü geçmiyor çünkü
sinber nil_sugra Deniz sonrası rahatlatıcı losyonlar iyi geliyordu bir de stilex tarzı kremler ama hamilelikte kullanılır mı bilemedim haftaya soracağım ama muhtemelen cikdiyeye danış diyecektir ben ne yaparsam yapayım her sene ilk denize girdiğim günlerde göğüs kafesim komple kızarıp isilik gibi olup batma ve kaşıntı oluyor mutlaka
nil_sugra sinber sor bakalım mutlaka bir fikir verecektir. Bende de hep öyle oluyor. Ten yapısıyla alakalı. Bu yüzden ilk 1 hafta mümkün olduğunca kendimi güneşten koruyordum. Şemsiye altında bile tişört giyiyordum mutlaka. Çünkü ne kullanırsam kullanayım dediğin gibi oluyordu. 1 hafta sonra ten alışmış oluyor ve ufak ufak koruyucularla güneşleniyordum.
sinber nil_sugra aynıyız aslında son 4-5 senedir oluyor nedense öncesinde olmazdı bir de esmer tenliyim bir de beyaz olsam düşünemiyorum ben de bi tek ilk günler üç beş dk gir çık yapıp duş alarak dediğin gibi tshirt giyerek daha hafif atlatıyordum ama mutlaka oluyordu hatta bi yaz ateşlendim bile sıtma tutmuştu 🤦🏼♀️
nil_sugra sinber bende beyaz tenliyim diye böyle sanıyordum. Demek ki esmerde olsan tenin hassas seninde. İnşallah bir çare söyler doktorun