momnagis Aybarsnannesi kuru üzüm bol bolll 🍇 keçi boynuzu ununu yoğurt ya da süte katıp içebilirsin 🙂
Kuzeymiraa Aybarsnannesi karadut özü araştırın çok faydalı bebeklere bile kullanıyorlar hamilelere de bir sakıncası yok meyvesuyu gibi aynı şişesinden sulandırıp içiyorsunuz
Filizzz66 Aybarsnannesi benimde düşüktü ilaca başlattı doktorum ama ben ek olarak et ve pekmez tükettim normal seviyeye geldi çok şükür
nil_sugra Aybarsnannesi keçiboynuzu özüne limon sıkıp iç günlük olarak. Ayrıca kırmızı pancar suyu iç. Bu ikisi çok etkilidir
brcaky Bende küçükken vardı demir şurubu içerdim yanında ayrıca,üzüm pekmezi ve keçiboynuzu yerdim. Şimdide kan değerlerim aşırı yüksek doktor çok iyi dedi. Bence pekmezin etkisi büyük
Aybarsnannesi brcaky canım hemen alıp kullanırım yeterki düzelsin bebeğimde eksiklik olmasın aç karnına o tok karnınamı canım
brcaky Aybarsnannesi doktor demir ilacı başlatmadımı peki bu kadar düşükse değer? Günde 3 kere içerdim sabah aç karnına ilk sonrası farketmiyo.. ama şeker varsa sizde pekmez sıkıntı olabilir doktora mutlaka danış kuzum🙏🏻
Aybarsnannesi brcaky canım kullandım ama ilaç değildi özel haptı demir 90tlye alıyordum hem omega hem demir vitamin var tek hafta ama faydası olmamış hiç
Aybarsnannesi Of kızlar inşallah geçer ya hem enfeksiyon da çıktı ama bende yanma flan da yok nasıl enfeksiyon anlamadım
Mltmdfn Aybarsnannesi doktorum en faydalısının pekmez oldugunu söyledi ıspanakda da cok demir var ama demir içeren ürünler tükettiğinde yanında süt ve süt ürünleri tüketmemen gerekiyor demir ilacını da c vitamini ile içmeni öneririm ben 8,5 dan 11 e yukselttım ama dogumumda 11 e rağmen doktorum kan taktırdı
edaozdxx Aybarsnannesi canım benim demir depom boşalmış. Yükleme yapılacaktı. Fakat daha önce de yapıldı faydası olmadı. Aktardan katkısız Keçiboynuzu Özü aldık. Onun içine orada harnup tozu, kına kına tozu karıştırdılar. O karışımı keçiboynuzu özü ile birleştirdim. Sabah akşam tüketiyorum. Aşırı derecede faydası var.
gorkem_ Aybarsnannesi Merhaba. Demir ilacını kalsiyum içerikli yiyeceklerden 2 saat önce ya da sonra alın. Kalsiyum çok büyük oranda demir emilimini engeller. Ek olarak mümkünse günde bir öğün kırmızı et yemeye çalışın. Ama her gün olmasa bile yine de öğünlerinizde kırmızı ete yer verin. Son olarak sabahları aç karnına bir kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyin. Benim de çok düşmüştü. Bu şekilde beslenerek düzelttim. Eskiden üşüme çok olurdu. Şimdi de yanıyorum 😀
Aybarsnannesi gorkem_ canım et okadar çok tüketiyorum ki artık tiksindim en iyisi pekmezi yiyeyim birazda, 😊
Deletedmom95 Benim kan değerlerim çok düşüktü doktor hamilelik bile önermemişti. 7 idi. Kara üzüm yedim sabahları aç karnına 3-5 tane çekirdeği ile beraber birde yine sabahları keçi boynuzu pekmezi yedim bir tatlı kaşığı. Suan değerm 13 🤗🤗