Ozlemcyln Selimem canım ben 32. Haftamda ağrılarım var diye açılmam varmı diye bakılmıştı inan acımıyor sadece sen kendini kasma nefes alıp ver dakikalarca süren bişey değil 15 snlik bişey
Selimem Ozlemcyln Peki canım bir şey soracağım iki parmağını mı sokuyor başka bir şey mi sokuyor Demir alet felan
Ozlemcyln Selimem eliyle yapıyor canım aletle değil inanki korkulucak bişey yok hiç korkutma kendini boş yere
Belmaaa Selimem İnan hiç acımadı iki parmağının ucuyla bakıyor hissetmedim bile hatta hep diyorum ilişkide giren şey daha fazla 🙈
Selimem Belmaaa ay o zaman içim rahatladı ama o an korkarmıyım bilmiyorum çok teşekkür ederim 🤔😳😳😊😊😊😊
Belmaaa Selimem korkma hiç zaten parmağına jel sürüyor asla acımıyor ve parmağının ilk boğumuna kadar bile girmiyor bak sana her detayı veriyorum 😀😀
Karadenizf Belmaaa yalnız hamile kaldığımı öğrendiğimde iki doktor arasında kalmıştım iyiki erkek olana devam etmemişim dedim bunları okuyunca 😁😁😁😁
HanifeOkutan Selimem sürmek zorunda sonuçta o bölge kaygan olmazsa daha çok Ağrı olur eli kayıp giderse acı çekmek aza iner