Pamukkiz Kızlar 23 haftaya girdik bugün bebeğimin bazen çikolata da yesem yemekte yesem sütte içsem bana mısın demiyor var mı benim gibi bebeği olan 🤭
pera_ Pamukkiz milletinki top oynar içerde bizimkiler eringen sürekli uyuyor anacım 😁 Yinede hamd olsun rabbime
demet56bungl Pamukkiz benim.pamuk.kizimda oyle keyifi isterse bazen korkudan uyuyamiyom o.hareket ettmiyince
Pamukkiz Sude_uzum01 kızlar mı böyle sakin oluyor acaba benim de kız umrunda değil yediklerim içtiklerim 😂
demet56bungl Pamukkiz siz icinizde yer degistirken hisediyormusunuz acaba ben 3 gundur yer degistirikn hisediyom kayiyo balik gibi🤗😃
Hasret288 Pamukkiz bnmde öyle cnm hergün bisey yemwsemde masallahi var bi hareketli kipır kıpır ancaaa ben uyuyunca biraz duruyo bn senin cinsiyet ne
Pamukkiz Hasret288 ay ne güzel benimki de hafta gecişlerinde sanki sakinlik oluyo baya hareketi azalıyo. 23. Haftaya girdik bugun kızımız olcak canım inşallah 🤲🏻
Keremim Pamukkiz bizim oğlanda öyle canı isterse depara kalkıyor istemezse eğer dürtüyorum uğraşıyorum banamisin demiyor🤣