pamuksekerinannesi Deniz14 Benimde ilk hamileliğim 😍Bebeği hissedemezsin ama orda bişey varmış gibi hissediyordum sancı bile soldan vuruyordu belki öyle anlarsın tatlım🤗
Deniz14 pamuksekerinannesi benim hiç hamilelik belirtim olmadı ne öide bulantısı ne aşerme ağrım sızım da yok bir ara sanki sol taraftan sağ tarafa sağ taraftan sol tarafa bir şey hareket ediyomuş gibi hissettim
tugcemre pamuksekerinannesi benim ilk hamileligim sol tarafımda hissediyrum daha 10+4 günlüğüm 16 aralıktada kntrolumuze gittimizde göşterir inşallah
pamuksekerinannesi Deniz14 Ben hamile olduğumu öğrenmeden çok sinirliydim herkesle tartışıyorum.. Ağlıyodum.. Bide deli gibi ekşi bir meyve yiyordum ki çok sevmem normalde 🙈😂 Ama ben ihtimal bile vermediğim için hamile olacağıma bunlar normal geliyordu😂
Deniz14 pamuksekerinannesi öğrenince şoka girdim ultrasonda gördüm yine inanamadım kalp atışlarını dinledim anca inandım😂
pamuksekerinannesi Deniz14 Aynen bende Valla canım.. Kaç tane doktora gittim.. Çünkü bize doktorlar normal yolla çok zor demişti tüp bebek olması lazım demişti.. Bende senin gibi kalp atışını duyana kadar İnanamadım.. Çok şükür Allah’a 🙏 İsteyen herkese nasip etsin İnşallahhhhh🙏🙏🙏
FerhanSerkanEilmez Deniz14 inşaallah bende 13+4de öğrendimmm Benim hepp sağdaydı ve oğluş geliyor 💙💙💙👶🏻👶🏻👶🏻🍼🍼🍼
pamuksekerinannesi Deniz14 13.haftada ayırt ediliyormuş.. Gösterirse muhtemelen tahmini bişey söyler. Bana 14+4 te bacak arası boş kız lehine demişti. Organı görmeden net konuşamam demişti teeeee 18.haftada net konuştu😂
Deniz14 FerhanSerkanEilmez çok merak ediyorum dün görümcem fal baktırmış aslında inanmam daha kahve fincanını açmadan yakınlarından biri hamile ve cinsiyetini öğrenememiş ben erkek görüyorum demiş 🙊🙈 görümcem şok olmuş hemen beni aradı 😂😂
Deniz14 FerhanSerkanEilmez İnşallah yarın öğreniriz yoksa çatlıycam 😂😂 kavga ediyorum resmen bebişle bak göster doktor amcana diye 😂😂
Deniz14 FerhanSerkanEilmez cinsiyete bakmaya tenezzül bile etmediler daha erken dediler devlet hastanesinden nefret ettim resmen
zytn Biz de şu günleri görsekk.insan ister istemez çok merak ediyo.sadece hayal kurmak daha kolay olsun diye bence 😊😊😊 hayal kurcam konuşçam çocukla knuşamıyorm ne desem havada kalıyoo belli olsun artık. Daha 8+2 🙈
Deniz14 zytn ben de iple çekiyodum bu günleri öğreneyim bir an önce diye merak ediyor insan 🙈 cinsiyeti öğreniriz hissediyim diye bekleriz hissederiz artık gelsin diye bekleriz 😂😂