Mormenekse34 Kizlar, yumurta takibinde doktor yumurtanin en cok kac mm olmasini bekliyor da catlatma ignesi alinmasi icin yonlendrior acaba?? Birer gun arayla bakildi buyuyo diyelim, ne zamn karar veriyor Klomen kullandim, takipteyiz 🤲
ecembugra53 Mormenekse34 çatlatma iğnesini 16 mm kem bana vurmuştu doktor öyle yapmıştı çünkü cok büyüdüğü zamanda yumurtlama tutmaz dedi
Hlse Mormenekse34 ilk kullanmada hamile kaldim simdi 2 aylik oldu bende 16 17 mm igne yapti hamile kaldim
Mormenekse34 ecembugra53 daha once de vuruldunuz mu igne, klomen mi kullandiniz, gebelik o zaman mi oldu? Saglikla gelsin miniginiz🎈
_YT_ ecembugra53 merhaba yardim edermisiniz adetin 13cu gunu falukul 28mm ilac kullanmadan büyüdü çatlatma iyne olursa hamile kalabilirmiyim?
ecembugra53 Mormenekse34 yok ilk defa vuruldum klonun vermedi bana özel ilaçlar verdi doktorum özelde işlem yapıldı aşılamada kullanılan ilaçları vermişti etkili olsun diye ismini suan unuttum İnan’ın o ay hamile kaldım Rabbimin izniyle
Mormenekse34 Reglin 15.gunu bugun, iki gunde bir doktora gidiyordum 13.gunumde 15 16 mm olan yumurtalar vardi bugun gittigimde catlamis oldugunu soyledi Dun iliski de olmadi gitti mi simdi bu ay da😔😔 dun catladiysa bugunku iliskiyle yakalar miyz acaba ya cok uzuldum, iki gundur birlikte olamamistik🙄
ecembugra53 _YT_ onun hakkında tam biley diyemicem bende 1 defa aşılama geçirdim yumurtlarım 16mm çatlatma iğnesi oldum cok büyüdüğü zaman doktor normal ilişki öneriyor onu da yapmıştım carlatma iğnesin vurmadan da yumurtaları kontrol ederek ovulasyon testini ile 1 sonraki ay kendiliğinden cok şükür kaldım aöa bu süreçte doktor gözetiminde oldu beslenme düzeyim bagıdıklık sistemin herseyime bakıldı