Merhaba kızlar mayıs anneleri olarak sonunda ikinci kez anne oldum çok şükür 🙏🏻 hiç uzatmadan başlayalım 21.hafta da marjinal previa olduğumu öğrendim ve hiç yukarı çıkmadı bebeğin eşi ama ilk doğumum normal diye normal Doğum denmeye karar verdik ki kanalı kapatmıyordu ama çok yakındı bebeğin eşi .doktor 40+2de Baktık açılma var suni ile sancı verelim baktık açılma YÖK sezaryen dedi ve mayıs 30 saat 11e gün aldık o kadar yürüdüm dedim bu normal gelmeyecek sabah 06;00 nişanım geldi çok mutlu oldum hemen hasteneye gittik 3cm açılma yarım saat Sonra oldu 4,5cm dedim normal Doğum olacak hem de suni sancı olmadan bebeğim hazır dedim (ilk suni sancı ile normal Doğum olmuştu) sonra pedime baktım kan geldi😩riskli zaten eşi aşağıda olduğu için doktor dedi kanama normal değil hemen Sezaryen ve saat 09:39 Eliz Sare’m dünyaya geldi çok şükür sağsalim aldım kucağıma bugün 5.günümüz kızlar sadece yatarken oturup kalkarken ağrım var onun dışın da bebeğimin bütün bakımlarını ilk günden belli yapıyorum sezaryen olacak kızlar şakın korkmayın🌸🌸🌸sadece yemek kayınvalidem de onu yapmıyorum allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🙏🏻🙏🏻😍🌸ilk normal ikinci sezaryen olarak sorularınızı aklınıza takılan varsa cevaplayabilrm 🌸(Bu ara da kan uyuşmazlığımız da vardı bu konu hakkında da soru sorabilirsiniz ) 😀😘