Ege-neslihan Merhabalar ben mayısta kçö alıp sonrasında dogum iznine ayrıldım ancak buna ragmen haziran yatmış napmam lazım
juliet Ege-neslihan nisan sonunda doğum iznine çıktım. Kçö çıktı mayıs ayında aldım sonra işkura dilekçe yazıp iptal ettirdik bu ay yatmadı. Geri isteyebilirler yatan parayı diye düşündük geri isteyende olmadı. Muhasebecinizle bi görüşün iptal edilmesi gerekir mi diye
Kubra52 Ege-neslihan benim yatmadı bu ay mayıs ayında yatmıştı 545 tl ben hamileyim suan daha ama bu ay yatmadı
senemyavas Ay ne güzel işte bırak yatsın 😂 keşke bana da yatsa 😋 Şaka Bi yana da ne yapılması gerektiğini bilmiyorum 🙄
Ege-neslihan senemyavas biryandan iyi aslında yatmasıda valla kurum yatırsa hiç bişey yapmazdım yaptıkları haksızlıklara saysınlardie de devlet yatırıyor yaptırımı bize mi olur kuruumamı bilmiyorum bide utanmadan parayı ister kurum 🙄
Ege-neslihan juliet tamam bir bakarım ama bunun zaten kurumun bildirmesi gerekmez mi ya da otomatik iptal olması şaşırdm hiç beklemiyordum çünkü
Ege-neslihan juliet bende şimdi bunu aldım sölim kuruma bundan sonraki ki için bildirsinler ya da işkurdan yapım
Deleted5544 size değil ama işyerine ceza gelicek. personelere herhangi bir yaptırımı yok, doğum paranızda etkilenmez