Esra93 Oknry09 bende de çikolata kisti varmış Müge hanım dedi ama daha önceden hiç haberim yoktu hatta hamile kalmayı zorlaştırıyormuş yine de kalabilmişim öyle söyledi Medicine daki bütün doktorları tanıyorum az çok ama ben Doğum olayını beğenmediğim için Nisa hastanesini denemek istiyorum orayı herkes güzel anlatıyor
Oknry09 Esra93 doğuö konusunda medıcıne de ne gibi sorun oluyor ilk gebeliğim akrabalarm orda dogum yaptı kimisi cok gzl temz falan diyor kimisi ilgisizler diyor bnde ackcası yolun basındayken kararsız kaldım😔
Farketmezz SemaCoskun çok duydum derya hanımı memnun musunuz ilgisi filan bide ayrıntılı orda mı yaptıracaksınız yada yaptırdınız
Kbrazcan Melegimveben bende ermeniye agavni hanıma gidiyorum canım doğumu da mı orda yapıcaksın ben zeytinburnuna yakın başka hastane arıyorum ya
Gamze612 Ekimannesi benim doktorum da 400 tl ama bir muayene olup bir muayene bedava. Senin oyle degil sanirsam canim di mi her gidisinde veriyosun sanirim
Rumessa Rumeli Hospitala gidiyordum hiç memnun kalmadım. Şimdi Avrasya Hospitalda devam ediyoruz kontrollerimize, şuan için çok memnunum.