Teacher34 cok istekli gidiyordum oraya yeşim hanımıda çok seviyordum ama beklediğim gibi sonuç almadım bir sürü para döktüm ama olmadı doğumu başka hastanede yaptım çünkü 40+3 olmuştum ve yeşim hanım hala ısrarla nst ye bağlatıyordu sırf para kazanmak için suyun gelirse kanaman olursa gel diyordu ama bebek günü doldurmuş artık gelmesi lazım tamam 42 haftaya kadar bekleyen doguranlar var ama biz riske atmak istemedik çünkü arkadaşım 40+3 de doğurdu ve bebeği anne karnın da kaka yapmış bu da bebeğin kanına vurmuş kanında enfeksiyon oluştu ve 8 gün hastanede kaldı o yüzden fazla geçsin istemedik beni acil olarak görmedi suni sancı verip bekleyelim istersen dedi onuda ben kabul etmedim istekli sezaryan istiyorsan yaparız dedi sırf para almak için hiç memnun kalmadım bende isterdim onun doğumuna girmesini ama nasip yunus emre tıp merkezinde doğurdum gittiğim gibi acil sezaryen olarak yatış yapıldı ve hemen doğuma alındım kızım 40 günlük olacak bir kaç gün sonra iyikide yunus emreye gitmişim tabi bu sizin içinde böyle olacak değil kendisi çok iyi ve güler yüzlü bir doktor bende orda yapmak isterdim ama olmadı sizin için inşallah her şeyin hayırlısı olur 40+3 de kızımı kucağıma aldım 😍 sizde sağ salim kavuşun yavrunuza