Dern ecembugra53 canım bende 12+0 kıza benziyor çıkıntı olmadığı için öyle dedi sana da öyle mi demişti ama değişebilir dedi bu aylar yanıltiyormus
ecembugra53 Dern Evt aynen o haftalarda bebek net değildir inanmayın bekleyin 16. Haftaya doğru çıkıyor ortaya ne olduğu😊
Aytelf2012 Bakan doktorun ultrason bilgisi çok önemli canim eğer ultrason bilgisi iyi ise çok yakın tahmin yapıyor kızımda 12.haftada doktor yüzde 80 kız dedi ve öyle kaldı sadece bana değil hangi hastasına ne dediyse çıktı çünkü ultrason bilgisi cokiyiydi
efeninannesi5 Deletedmom273 30 haftalığım ve hala göstermedi 12 haftalıkken yüzde 80 erkek denildi 17. Haftada kemik yapısından büyük ihtinal erkek denildi 5 buçuk aylıkken erkeğe benziyor denildi ama yüz de yüz denmedi sizce değişirmi
efeninannesi5 Deletedmom273 virüsten dolayı giremedim canım 3 ü de farklı dokyor zaten sence ne kadar yanılabilirler
Neslihankk Cakmak 12+5iz su an 3 gun once gittim daha çok erken 16. Haftada cinsiyet belli olur dedi bisey soylemedi bekliyoruz 🤷🏻♀️