Nutellas Canım kesinlikle Aslıhan Hanım diyorum kendisi çok ilgili, bizim şuan 13 hafta başından beri takibindeyiz hatta hamile kalmadan öncede kontrollerine gitmiştim gayet ilgili kendisi
Wonderanne MehtapAhmet Ankara’da değilim ama Medical parkta bir doktira giden biri ile konusmustum memnundu hastaneden ben Ordu Medical e gidiyorum çok memnunim burda 3000e paket aldım ama 30dan sonra alınıyor burda
Gozdearslanf Hzleliztosss malesef o konuda bir bilgim yok. Refakatçi bir kisi aliyorlar diye biliyorum en son ama sonda ne oldu ne yaptilar bilmem. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
Gunesana Mltmdfn normal fiyatı ile sezeryan fiyatı aynı diye hatırlıyorum ama emin olamadım şu an:) Hayırlı olsun bebeğiniz:) . Doktorunuz kimdi acaba memnun kaldiniz mi süreçten
Zlhb Rose2828 8.000₺ doğum paketi herşey dahil muayeneler nst tahlil (ayrıntılı usg değil tabi) normal veya sezaryen doğum farketmez Koru hastanesi fiyatı bu şekilde
MehtapAhmet Zlhb Aslında şuan koru çok yoğunlukta orasıda devlet hastanesine döndü diyorlar 😂🤭 Birde sezeryan için 1 gece yatış yeterlimi gerçekten bilemiyorum 🤷♀️ Devlet içinde şehir hastanesi çok uzak aracım var ama gel git sıkıntı geldi bana 2 li taramam var işte medicalde sevgi hocayı düşünüyorum memnun kalırsam orda devam edeyim diyorum ama paket almasam mı acaba diyorum 😂
Mltmdfn Gunesana fiyat aynı ya paket sonucta dediğim gibi süreci bilemezsin dogum kişiye göre gelişiyor bunu kimse bilemiyo malesef. Hasan hocanın takibindeydim tam 40. Haftada alındım doguma mecburen cunku su nişan vs gelmedi benım doktorumda sen doguramıyosun biz dogurtucaz mecbur dedi sezeryana aldı nst için gitmiştim tam ogun yatısım yapıldı 2 gün oncesinde bana dogumu baslatabılırız 40 da demişti hazırlıklı gitmiştim. Spinal diye girdim genel anesteZi ile cıktım😭 genel anestezi pişmanlıktır !!!
Zlhb MehtapAhmet koru yoğun evet kadın doğum konusunda geniş çünkü sahibide aydan hanım olunca haliyle kadın doğumda ön planda.Bende koru konusunda yoğunluğundan endişeliydim bu haftaya kadar 😂Ama hocanın muayenehanesine gidiyorum Koruda sadece doğurup gelcem inşallah 😂 İki gece yatışıda sordum hoca gerek olursa tabi yatırılır ama zaten herkes gitmek istiyor dedi bu yüzden ikisinin fiyatıda aynı☺️Paket konusuda şöyle sadece doğuma 5.000/5.500 vermektense 8.000 paket daha mantıklı benim için her şey dahil en azından☺️36 oldum Aslıhan Hocadan çok memnunum mesajlarıma anında döner tatlı dille cevaplar ve doktor egosu olan biri değil
Kymz MehtapAhmet MehtapAhmet ben hamileligimin basından beri medıkalparka gıdıyorum once medisisdi biz bülent hocaya gıdıyoruz hamileligim cok Zor gecdi benim harika bi dr kesınlikle tavsıye ederim bizim son 2haftamız hastanede cok ıyıydi ama isimden sonra biraz degısdı bılgınız olsun
Kymz MehtapAhmet bence medıkalpark bülent hoca harıka biz herseyimizi orda yaprırdık özel sıgorta yapdırdık ama hastane ismi degısınce Zor oldu hastane sıgortası var onu yapdırın özel muananeye hiç gerek yok acil bi durumdada ucretsız bakıyolar
Zekiye- Prensesannesi96 aaa çok üzüldüm gerçekten kötü olmuş :( ama ben acile gittiğimde direk nöbetçi kadın doğum doktorunu arıyorlar servise çıkıyorum acil doktoruyla hiç görüşmedim
Prensesannesi96 Zekiye- ben 2 kere gittim Canm bi o sefer o zaman anlamadım tabi kimyasal galan bilgim yoktu sonradan oldu dusukten sonra gittim yatış verdiler kabul etmedim tek basına olacakmışım çünkü o psikolojiyle zaten yok ddm ertesi gün doktoruma randevum vardı gttm kan aldı düşüş görünce parça kalmamış kürtaja gerek Yok ddi orda soruyorum sebebini değişik değişik bakıyorlar yüzüme bşlmğyıruz Araştırma lazım de bsey de ?!! Tuğrul beye geldim o kadar güzel konuştu ki tüm psikolojimi toplardı Allah razı olsun yakınsanız mutlaka öneririm gerçekten İstanbul daydım ilk aylar orda ozele gittim burdada özel ilgisi görüyorum
Edanurr_ DuyguY bende keçiörende oturuyorum ve ilk hamileliğim yengem gülhane yapmıştı 2 tane yiğenim hatta en kuucgu 25 günlük şuan oda gulhaneyi önerdi 18 hazirana randevu aldım bizde gulhaneyide iyi diyorlar eşimin kuzeninide orayı önermişti