Kuzeyimmm58 Bizim çok toplanmalarımız oluyor ara sıra kasıktan aşağıya doğru ağrı giriyor tuvalet sorunu sık sık gidiyorum genede var gibi birde ara sıra sizinde içinizden böyle çıt çıt diye sesler geliyor mu
_mucizem_ Kuzeyimmm58 kasılma ve sancı en büyük problemim bu hafta 😩 33+3 üm karnım taş gibi oluyor toplanıyor çocuk inanılmaz ağrılı allahım yardımcımız olsun 🤲
Edauysun Kuzeyimmm58 benden sürekli geliyor çıt sesi anlam veremiyorum 😢 bende post acıcaktım tam karnımda toplanma oluyor evet ama gün içinde cok degil ama karnım sürekli taş gibi elleyince patlıcak sanki hep böyle yaşayan varmı😔
Ern Kuzeyimmm58 34+5 im bende canım bende aynı şeylerden muzdaribim kasılmalarım çok oluyor gün içerisinde ve o an adet sancısı gibi sancım oluyor senin günde kaça yakın kasılman oluyor ? evet benden de gün içinde çıt çıt diye çok ses geliyor böyle sanki karnın gurulduyormuş gibi oluyor demi
04052016mh Kuzeyimmm58 32 den beri erken doğum riskim var açılmam var sancım 100 leri bile gördü nst de yaramazı biraz tutmak için sürekli yatıyorum kasılmalarım çok oluyor taş gibi oluyor karnım toplanıyor kasığıma bazen öyle bir ağrı giriyor ki beni ağlatıyor uykudan uyandırıyor çok zor geçiyor benm 😒
Kuzeyimmm58 Ern toplanmalar sayamıcağım kadar çok oluyor valla birde unutkanım aklımda kalmıyor çıt çıt seslerde sanki böyle parmak kıtlaması gibi yarın doktora gideceğim onu bi sorayım
Kuzeyimmm58 04052016mh ay dikkat et canım dinlen boşver iş miş önemli değil canından eşin veya yakının yapar gelir
04052016mh Kuzeyimmm58 kendi evimde değilim zaten doktor bu gece bile doğum olabilir dedi eşim de zaten kendi memleketimizde doğum istiyorduk ama 37-38.haftada gelecektik böyle olunca erken getirdi anneme geldim iş falan yok yatıyorum 🤷🏽♀️
sdadcr Kuzeyimmm58 benim de 32 haftalık oldu sancım çıktı çok korkuyorum korku değil aslında üzülüyorum erken doğum olacak diye Rabbim hepimizin bebişlerini zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Kuzeyimmm58 sdadcr aminn benimde 29. Haftamda çıkmıştı nst de bende erken gelecek diye çok korktum Allah sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin☺️