Drumeli Kızlar selammm ben geçen ay adetim ilk başladığında yumurtlama görene kadar kullandım şimdi 11 haziranı bekliyorum garip garip belirtilerim var. 🙈 Eğer bu ay Allahın izniyle gebe kaldıysam açmadığım bir kutuyu kullanmak isteyene yollamak istiyorum 🤗
Happybsrn Drumeli kız bnm eşimde bi ay promen k kullandı aslında 3 ay gerekiyordu ama bn kullandırtmadım keşke devam ettirseydiim aylardır gebelik adına bişey yapmadım bu ay yapıcam bişeyler. Senin yumurtan da problem mi vardı yumurtlman olduysa neden kullandın ki 🤔😀
Drumeli Happybsrn ben her ay sırayla herşeyi deniyorum 😂😂 sperm hareketliliği için çok faydalı bence devam ettir. 😊
Dlndmr Drumeli hayırlısı umarım kalbinden geçenler olur senin adına hep birlikte çok seviniriz🤗🤗😇🧚🏼♀️
Dlndmr Drumeli evet kullanırız okudum şimdi güzelmiş içeriği🤗🤗 üzüm pekmez toprağı yumurta akı varmış içinde
Unicorn12 Drumeli öncelikle tebrik ediyorum. Ben de kullandım 2 ay sonuç yok bu adetimle son kutuya başlıcam. Merak ettiğim yanında başka birşey kullandın mı kendin için?