Subuss6 14 haftalık ikiz gebeyim kızlar 1 haftadır şiddetli baş ağrım var tansiyonumda sürekli 10-6 9-5 bu ölçülerde benim gibi yaşayan oldumu bu tansiyon sorununu sanırım artıık doktora danışmanın vakti geldi 👀
1Anne_ Subuss6 benimki de çok düşerdi özellikle yemek öğünlerimi geç saate bırakırsam elim ayağım tutmazdı hala oluyor bazen doktora söyle ama bana normal dedi bi ilaç vermedi
TugceTok06 Subuss6 bu olcumlerde skntı yok ikiz gebelik yaa normal zaten ama 14/9 u gördüğunuzde hemen doktora basvurun gebelik zehirlenmesinin belirtisi olabilir
nil_sugra Subuss6 eğer tansiyonun böyle seyrediyorsa baş ağrının sebebi hormonlardır canım. Çünkü gebelikte ideal tansiyon bu. İlk 3 ay baş ağrısı olması hormon yükselmesinden dolayı normal karşılanır
cutemom95 Subuss6 Düşük tansiyonun gebelikte sıkıntı olduğunu hiç duymamıştım ama ben. Stres yapmayın.
prensmusta Bende de o oldu birkaç kez,9/5 fln,doktora sordum olabilir,sıkıntı değil dedi,yüksek tansiyon sıkıntı dedi.tansiyonun düşünce tuzlu çubuk ve ayran iç dedi🤗
Subuss6 nil_sugra ay çok teşekkür ederim baş ağrısıyla birlikte olunca tedirgin olmustum zararı olucak diye 🙏🏻
DamlaNur29 Subuss6 benimde sabahleyin 9 a 6dı aşı olmaya gittim kapıda güneşte baya kuyruk vardı bekledim sonra içeri girerken bi tuhaf oldum gözlerim kayar gibi düşücem sandım hemen tansiynumu ölçtürdüm düşmüş biraz dinlen dedi hemşirem ama kötü bişey olsa derdi bana