zehmus Kızlar 32 haftalık hamileyim doktor bebeğin kafası yukarda böyle giderse sezeryanla Doğum olur dedi erken değil mi bebek dönmez mi Doğuma kadar böyle birşey başına gelen var mı bilgi verin
Busradonmezus zehmus ben aşağıda buna benzer post gördüm emeklemek veya secde pozisyonunda durmak bebegi dondurebiliyormus
Unsalinn_Annesii zehmus canım başıma gelmedi ama çok duydum dönen var ama dönmeyedebiliyor son dakika doğum zamanında dönen bile varmış şans işi galiba hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde 🌸
Mkelebek zehmus bnde 32 haftalikta gittigimde ters duruyordu dr donmezse sezeryan demisti. Yarin kontrolee gidicem bakalm donmusmu. Dondugunu dusunuyorum cunky gectigimiz hafta inanilmaz hareketliydi bence donmeye calisiyodu😉
Mrvlkn Benim de ters duruyordu şuan 38de hala daha ters artık cumartesi gününe sezaryen için randevu verdi sancılar başladığı için maalesef ki bebek dönmedi hayırlısı böyleymiş 🙄
zehmus Mrvlkn yaa dönmeyelir demek ki 😞nasip diyelim hakkında hayırlısı sağlıkla kucana alırsın inşallah
zehmus Mkelebek inşallah dönmüştür ben sezeryana çok karşı değilim normal Doğumun toparlanması daha kolay olduğu için istiyorum nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz
Mkelebek zehmus aynen bende karsi degilim ama normal dogumdan daha zor geliyo bana. Daha cok aci cekiliyo sanki. Epiduralli normal dogum daha rahatt gibi hakkimizda hayiirlisi..