Lina_cinar1 Bugün ikili test için hastaneye gittim kızlar ultrasonda muayene olurken doktor kız gibi görünüyor dedi bu durumla karşılaşan ileride değişen varmı ben kız bebek çok istiyorum tabi önce sağlık 🙏
MucizeM_5 Lina_cinar1 Kaç haftalık olduğunada bağlıdır canm bazen son ayda değişen bile oluyormuş 🤗Ama gönlüne göre versin Allah 🤲🏻
Kapalikutu Lina_cinar1 bizim değişti 12.haftada erkek demişti 22 de kızımız olacağını öğrendik 🥰 sağlıkla gelsinler 🥰
Bissa Lina_cinar1 ikili testte 12.haftamdaydı %80 kız demişti doktor 16.haftamda kız olarak netleşti değişmedi
MucizeM_5 Lina_cinar1 İşte bende haftaya girecem ama tam kesin denirmi bu aylarda bilemedim çok daha yeni ama doktor tecrübesine de bağlı hayırlısı 🤲🏻
prensmusta Bu haftalardaki tahminler genelde yanıltıyormuş,çok bel bağlamamak lazım diyorlar.bende 2hafta sonra ikili taramaya gidicem ama bi tahmin verirse ne hissedicem bilemiyorum😬😬
Lina_cinar1 prensmusta çok çok heyecan verici birşey hayırlı bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin Allah’ım 🙏🙂
Birbayan Lina_cinar1 benim değişti,12.haftada ikili testte direk kız dedi doktor. 18. Haftada kendi doktorum %100 erkek dedi hatta gösterdi çok şaşırmıştım.yinede bekledim detaylı ultrasonu detaylıdada erkek çıktı.Değişiyor özellikle kız denildiyse beklemeni tavsiye ederim 16 da bi daha baktırırsın😊
gupsemnur Birbayan benimde dünkü muayenede göremedi tam pozisyon vermedi ama sanki kıza benziyor dedi net görmedim dedi bakalım ⅔ hafta sonra gidecem net bir cevap almak için 2 Kızım var
Gd1992 Bana da pipisini gosterdi erkek dedi hatta 2.kez gttıgımdede erkek dedi 2 hafta snra tkrr gıdıcem bakalm . Bızde bugun 12+4 olduk
Esra8989 Lina_cinar1 ben ama yine emin olamıyorum 12de kız dedi simdi 20 haftalık baska dr erkek dedi ☺️
Birbayan gupsemnur allah gönlündekini nasip etsin inşallah🤲🏽Ama bekle derim kız denince değişen çok oluyor
Tospikveannesi Lina_cinar1 banada 12 haftalıkken ikili taramada kıza benziyor dedi canım şu an 19 haftalığım ve hala kız değişmedi😄
Ayseozerckr 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 17haftalık gittim erkek dedi ☺️☺️Genelde kız deyince değişiyor ☺️☺️