BerilinAnnesi Bugün 37 haftalık oldum 😊 bebegin hareketleri çok canımı yakıyor benim gibi olan var mi?
Mayisannesi BerilinAnnesi yeri daralinca sürtunerek hareket ediyor minik kuşum👼yarında kontrolum var 37+3üz insallah iyi geçer çatı muanesi de olucam🙏 artik sayılı günler kaldi👼🍼🙏
gizempoyrazim 37+5im bende ara ara agrim oluyo ozellikle geceleri daha yogun cuma cati muayenemiz var bakalim ona gore karar vericekmis doktorum suyumuzda azalmis biraz
BerilinAnnesi gizempoyrazim eğer erken gelmezse haftaya cuma sezeryan olucam, ağrı bende de oluyor ilk gebeligim kasilmayi gerçek yada yalancı doğum sancılarını nasıl anliycam bilmiyorum
Mayisannesi gizempoyrazim benimde geceleri sancım oluyor 😇 yarın kontrolum var bakalım ne dicek doktorumuz😊 gün sancıları doğumu kolaylaştıriyo dedi ebe insallah öyle olur👶🏻🙏
Tsevgi Bende 37+4 üm çok fazla ağrı sancı yokta bebeğimin hareketlerinde belirgin bir azalma var benzer bi durum yaşayan varmı ne yapmalıyım
BerilinAnnesi Tsevgi normal oldugunu dusunuyorum canım sonuçta yeri daraldı yine de doktorunu ara sor kontrolün ne zaman?
Ertugrulunannesii Tsevgi bende yarin tam 38 hafta oluyorum 2 gundur benim de hareketlerimdr azalmalar var canım ama alani daraldigi icin hareket edemiyor sadece endişelenme tatli biseler yiyip uzan o zaman hareketlenir
Tsevgi BerilinAnnesi doktora sormuştum çokta azalmaması gerekiyor demişti öle tekme falan değilde kaburgalarıma baskı yapmasını hissediyorum daha çok
Tsevgi Ertugrulunannesii ister istemez takılıyor insan böle şeylere artık son zamanlarımız sağlıklı bir şekilde alalım bebişlerimizi kucağımıza
SemaCoskun Bende yarın tam 37oluyorum. Kasılmalarım çok fazla, bel ağrısı,karın ağrısı, adet sancısı doktorum da erken doğabilir başı güzel aşağıda demişti beklemedeyim
Mayisannesi SemaCoskun benimde kasılma bel ağrısı kasik ağrısı ve sancılarım 1 haftadır oluyor hep 37+3uz. yarın nstye giricem bakalım orda da belli olucak mi, sizin de nstde mi cıktı mi sancı ve kasılmalar?
SemaCoskun Mayisannesi benimde 1haftadr var geçen hafta nstde ciddi bir sancı görmedi doktor bu çarşamba tekrar kontrolüm var eğer bu sancılar devam ederse nstye de yansır benim ikinci doğumum olacak ilkinde doğumdan bi kaç gün önce böyle olmuştum hatta bu kadar değildi
ElaDemir Merhaba hanımlar Bnde 37 haftalık oldum.ama biraz korkularım var bir yandan sevinç.ilk doğumumda bebeğin eşi içimde kaldı onun için biraz korkularım var.fakat bna çatı muayenesi yapılmadı ama ilk doğumda dar demişti ebe🙄
SemaCoskun ElaDemir bebeğin eşi nasıl içerde kaldı 😕 ikinci doğumlar biraz daha kolay geciyormus öyle söylüyolar. ilk doğumunuz nasıl olmuştu