Wonderanne Rojed_1708 34ten sonra düzenli başlanıyor günde 4 tane falan yiyorum ben daha 32+4uz ama benim bebek erken gelecek gibi hissediyorum o yüzden 36dan sonra günde 10 15 diyorlar
MervEslinArden Wonderanne 33 ten beri günlük 10 15 bazen daha fazlaa yiyorumm 37 deyim bakalım ne zaman gelirse mercimek
Wonderanne Rojed_1708 anneler bazen hissedermis diye duydum sanki 37de gelecek gibi hissediyorum çünkü sancılarim erken başladı
Fatma8988 Wonderanne sancı belden mi geliyor acaba. Benim karnımda kasılma oluyor taş gibi ( günde 20 kez filan) geceleride kasıklarımda ve belimde sancı oluyor sanki elektrik carpar gibi 🤦🏼♀️
Nazlii_ Wonderanne canım bende öyle hissediyorum 37 de doğacak sanki bende aynıyım 32+4 üm bakalım o zaman Doğum olursa post açarız 🤲🏻😂
Wonderanne Fatma8988 belimde çok sık olmuyor da sertleşme bende hissediyorum kasıklarım ve çatı kemiğinde sancım var bu ara aşağıda ağrı var
melindam Wonderanne Benimde Çatım Çok ağrıyor 😔Normal Dedi Doktor Bebeğin Yerleşmiş Ondandır Dedi 37ye Kadar Tutsaydım Deli Kızımı Çok İyi Olacaktı. Şuan 33+3Olduk
Wonderanne melindam bende kontrole geldim birazdan gireceğim 29+5te normal dedi olabilir bakalım bugün 32+4 ne dicek yerleşmiş mi göreceğiz