Yvzslm Ozqe_tolqa aman bol su iç, kendi vücudumuzun bile 3 lt suya ihtiyacı var. Birde bebek olunca ve o bebeğin bir sıvı içinde olduğunu düşününce suyun çok gerekli olduğunu anlarız 😊
Ozqe_tolqa Yvzslm kesinlikle içiyordum zten ama iki.gundur yeteri kadar içmedim bir daha eksik.etmem asla
Ozqe_tolqa Zehraaaaaaaa Inşallah ama az az hissediyorum aktif.degil sadece 1 2 kez ancak hissediyorum
Canselugr Ozqe_tolqa bende oyle yım ama Allah a sukur duzeldı bsya oynadı masallah hergun oymaması gerekuçıyor demı
Canselugr Ozqe_tolqa 2 gun dur boyle kıprdamıyo etmıyo ne yesem olmuyo ama basladı oglenden berı hareketını hıssedıyorum ınsallah 🤲 bısey yoktur
Tortilla Benmde dun 30+4 te oyle oldu sabah hareket etmedı hıc oglene kdr aklım cıktı sonrada yavas yavas etti ama eskısı gbı degıldı.bugub duzeldı. Artık daha cok uyuyorlarmıs oyle okudm
Ozqe_tolqa Tortilla bu haftalarda normal ozaman ama bende bu haftalarda hareketlerinde artış olması gerekiyor diye biliyorum o yüzden çok korktum zten
KubraSS- Ozqe_tolqa pozisyon değişince bazen benimde öyle oluyor elinle karnına dökün sert olan yere hafif bastir rahatsız et :)
Aysemahmut1 Ozqe_tolqa suan 29 +6 dun hareket etmedi cok kortm gun boyu hareket etmedi .sonra eti tabi