Miranmiray Güzel ann işler sorum sizlere bakarmısınız aceba Kasılma ve sancı aynı şey midir? 5 dk da bir gelen sancıyla hastaneye gidilmeli Peki bu 5 dk da bir gelen kasılma içinde geçerli mi?? 🤗🤗🤗❤️
Scb Miranmiray benim yaşadığım kasılma olduğunda sancıca beraberinde geliyo yani bebegin kendini kasmasiyla rahimde sancı etkisi yapiyo doğumda yaşadığım bu bele vuruyo kasıklara vuruyo sancısı 5 dakika da bir dayanilmicak dereceye geldiğinde hastaneye gidebilirsin benim bilgim bu canim
_Merveozdemir_ Miranmiray Benimde pek bilgim yok canım ama sadece doğum başladığında kasılmayla karnın taş gibi oluyo ve adet sancısı gibi bi sancı geliyo tabi bunun çok şiddetlisiymiş ben hep yalancılarını yaşıyorum gerçeğini yaşamak henüz nasip olmadı 😄 39+3 deyim 💕
Miranmiray Scb Çok sağol canım benim şuan her 6 dk da bir kasılmam oluyor ama sancı yok ne yapıcam bilemedin ki
Scb Miranmiray eğer geçmiyorsa kasılmalar doğum başlıyor demek o dahada siddetlenicek sancıya vurucak canim kaç haftaliksin
_Merveozdemir_ Miranmiray ah canııım benimde sancılarım çok erken başladı hatta paşamız taaa 28. Haftada doğum pozisyonu aldı galiba erken gelcek biraz dedik 🙄 Ama yok haala beklemedeyiz 😄
Miranmiray Scb Evet canım 4 gün önce kontrolde 1 cm açıklık vardı doktor nst istedi 20 25 lerde çok düzenli sancı vardı doktoruma bana sancılar az ama düzenli rahminde yumuşamış 2 haftaya doğurursun dedi 2 gün öncede mahallede ki bir ebe ye gittim oda baktı 1 hFta içinde doğum olur dediler bekliyorum hala bakalım nasıl olacak 😁😂
Miranmiray _Merveozdemir_ Ayy senin hafta da varmış baya. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤗
Scb Miranmiray doğum için herşey başlamış gibi seninki ne güzel herkes sanciyi şiddetli tasicam diye bise yok belki sen az sancıyla dogurucan inşallah tabi hayırlısıyla 😅
_Merveozdemir_ Miranmiray İnşallah canım benim inşallah teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸🤲🏻🤗 bide benim son adet tarihime göre 40+6 şu an 😄 geç döllenme vardı o yüzden hesabı karıştırdılar biraz doktorlar en son haftasını yakalamış dediler sonra yok hesap doğru diğeri dediler her iki hesaba göre de doğması lazım artık ama bakalım 😂
Miranmiray Scb @_Merveozdemir_ Canlar dua edin bana nolur bugün doğurayım hafif belim sızlıyor şuan inşallah doğururum ya ama arası biraz açıldı 🙄🙄
_Merveozdemir_ Miranmiray İnşallah kuzum hayırlısını dileyelim her zaman 🙏🏻 bi süre takip et bakalım nasıl ilerliycek