Esrabaris124 Merhaba güzel anneler ben hamile degilim ama hamile olmayi cok istiyorum ve 1 kere dusuk yaptim bu uygulamayi da sizden tavsiye almak icin indirdim sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var lutfen anne olmam icin bana tavsiye verin 😍😍
Eozknc Esrabaris124 arkadaşım nasıl diycem biraz çekiniyorum özel olacak ama kimse yadırgamasın nolur 🙈 pozisyon olarak köpek duruşu pozisyonu ile ilişkiye girin yada işte boşalma anında o pozisyonda kalın ve ilişkiden sonra hemen kalkmayın çok doğrulmadan belinizin altına bir yastık koyun yarım saat yatın bekleyin. Kendimde dahil bu yolla kime dediysem diğer aya haberini aldım. İnşallah sizde yaşarsınız bu duyguyu hayırlıca en kısa zaman da ☺️
Selimem Esrabaris124 en kısa zamanda Anne olursun insalah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻Hayırlı sağlıklı bir şekilde moralini yüksek tut dua et stres yapma 💐💐💐💐Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin yarabbim ☺️
Imfromlastnight Esrabaris124 bende bilmiyordum adetim düzensiz diye. Doktorum yönlendirdi şu gün yap gün aşırı yap diye. Öyle 2. Ayda tuttu:) inşallah seninde uzun sürmez
EB1661 Esrabaris124 ovulasyon testi yap bende picoluyum bilmiyodum sağ tüpüm tıkalı mayıs ayında denedim çok şükür şuan 5+4 olduk 🥰
RanaaT Esrabaris124 Google yumurtlama hesaplama yazın çıkıyor ya da flo yazan bir program var üzerinde tüy resmi onu indirin orada da hesaplıyor ona göre yapabilirsiniz ama tabi en önemlisi de bol bol dua edin 😌
Minikow EB1661 canım tebrik ederim, bende pcoluyum bayadır deniyorum bende geçen hafta rahim filmi çektirdim tüplerden bitane kapanmış o açıldı şuan yine denemelerdeyiz. Sen rahim filmi çektirmişmiydin?
Esrabaris124 Ayy Insallah yaa lutfen dualarinizi eksik etmeyin bende sizin gibi o guzel duygulari yaşayimm 🤲🤲
suudamlasi Arkadaşlar ben de çok istiyorum inşallah bu ay hayirli haberler aliriz. Hicbir rahatsızlığım yok allaha şükür , geçen ay denedik olmadi nedense bu ay cok umutluyum inşallah hevesim boş yere degildir
dilara10 @Esrabaris124 rabbim sana tez vakitte o güzel duyguyu tattırsın kardeşim. Ben de 3,5 yıl sonra hamile kalabildim. Hergün bebek isteyenlere dua ediyorum. Biraz klişe olabilir ama gerçekten kafandan at düşünme bir bakmıssın mucizen kollarında. Mübarek gecenşn yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah🙏
Esrabaris124 dilara10 Rabbim sesini duysun ve isteyen herkeze nasip etsin insallah canim benim çok tesekur ederim 😍😍