HanifeOkutan burcinci baya baya🙄 hareket olarak da ruhsal olarak da beden olarak da uyku olarak da bambaşka bir hal alıyorum git gide 36+2 oldum çatı muayenesi oldum ve kasılmalarım çok bazen nefesim kesiliyor yani git gide zorlaşıyor
Ruveyda_ burcinci miğde yanmaları devam ederken buna bir de şiddetli kaşıntı eklendi. Allah sonumuzu hayır etsin
Serap0606 Bugün tam olark 35 haftalk olduk çok şükür.Ama dediginiz gibi hergecen gün daha da zorlaşıyor ve ben hâlâ çantamı hazırlamadm.kıyafetleri yıkadım nasip olursa yarn ütüleyeceğim daha sonra da puset beşik ve kalan eksikleri tamamlayacağım inşallah.benim gibi hazırlamayan kalamamıştr sanırım bu haftada🙈
HanifeOkutan Serap0606 ben ilkinde 35. Haftamda doğum yaptığım için 33-34 te her şeyi tamamladım açıkçası😂😂 36. Haftamdayım doktorum 3 cm açığım var😂 o yüzden bugün beşiği de kurdurdum eşime sil süpür yaptık doğururum diye 😅😅
Serap0606 HanifeOkutan 😲ya peki bebek küvezde kaldımı ilk doğumunuzda.bende bi kaç gün içinde tamamlarm inşallah.Rabbim hepimize sağlkla kucağmıza almayı nasip eder insallah😊
HanifeOkutan Serap0606 evet kalmıştı küvezde ama emzirme vs hepsini ben yapıyordum iki güne normale dönmüştü ama toplamda bir hafta yattı ben de devamlı hastaneye gidip gelmiştim inşallah bebeğiniz tamamen ciğer gelişimini de tamamlar 💕 merak etmeyin tehlikeli bir durum değil de tedbir amaçlı oluyor
Serap0606 HanifeOkutan Anladm cnm.cigerlerinin tamamen gelişmesi 36. Haftaya kadar sürüyormuş sanırm.Rabbim hepimize miniklerimizi zamanında sağlkla kucağımıza almayı nasip etsn insallah
Serap0606 Semipermeable Semipermeable En son 32. Haftada gitmiştim 2050grdı.bana biraz fazla gibi geldi ama doktr normal dedi
HanifeOkutan Serap0606 amin amin inşallah 🙏🏻💕ben de bu gebeliğimde o yüzden en azından 36 yı tamamlamak için dua ediyorum🙏🏻 Ne kadar da olsa bebeğimiz ile evimize gelememek bizleri üzüyor 💕 inşallah sağlıklı zamanda sağlıkla doğar 💕💕
Kumsaln_annesi Bizde 35 haftalığız artık gitgide ağır geliyo, uykusuzluklar şimdiden başladı 🤷♀️ Dün yıkama ütüleme dolap düzenleme işlerini hallettim. Beşiğimizi de kurduk. Sadece hastane çantasni hazırlamak kaldı 🥰
Serap0606 HanifeOkutan amin ınşallah😍benimde ilk bebeğim 40+4 günlük olduğu halde gelmeye niyeti yoktu sonra 2 tane suni sancı verilmesine rağmen açılma olmadi ve bebek kakasıni yemiş kordonu dolanmaya başlamıştı.14 saat sancı çekmeme rağmen sadece 4cm açılma olunca artk mecburi sezaryana alındım.kakasini yediği için cigerlrnde sıkıntı olmuştu 10 gün küvezde kaldı dediginiz gibi çok zor bir süreç oluyr onlarsz eve gitmek.insallah bu sefer beraber döneriz bebişlerimizle
HanifeOkutan Serap0606 inşallah inşallah o kadar iyi anlıyorum ki ben de😞 karnımda kalsaydı ben de kalsam dediğimi gece uyanıp etrafa bakıp onu görememeyi. Bir de diğer bebekler ile orda durup ben yanına gidince sanki ben terkediyorum hissiyle ağladığımı bazen de bebeğimle hastanede ilgilenirken ağlayan diğer tüm bebekleri emzirmek sevmek istiyordum sanki hepsi benimdi😢 inşallah tüm bebekler sağlıkla sohhatle annelerinin kucaklarında büyürler💕💕💕