ebncrabia canım ben 54 gün önce spinal sezeryan oldum ve inanın benim kadar panik korkan Bi insan görmedim ufacık Bi yerim kesilse dayanamam acı eşigim çok düşüktür ve doguma giderken kimse yoktu yanımda eşim vardı ve eşimide virüsten dolayı dogum hane kapısına bile getirmediler odada bekledi beni ve ben aglaya zırlaya dogum haneye gittim gözler şişmişdi artık çünkü burada okadar çok şey okudum ki bide belden igne yapıyorlar korkudan ölcem sandım ama saolsun doktorum hemşireler çok iyiydi ve beni sakinleştirmek için elinden gelen herşeyi yaptılar igneyi hiç hissetmedim oturttular hemşireler aletleri taktılar vücuduma doktor sadece dediklerimi yap hiç korkma dedi ama ben alıyorum beni tümden bayıltın diyorum ve doktor soguk bişe sürdü sırtıma doktora hadi yapsana igneyi dedim güldü yaptım bekliyorum dedi ve inan hiç hissetmedim beni yatırdılar ben panigim diye bana sakinleştirici yi biraz fazla vurmuşlar ben ayıgım ama hiç bişe hissetmedim ve hatırlamıyorum tek tük şeyleri hatırlıyorum ve birsürü resim çekmişler dogum hanede kızımı yanıma yatırmış lar aglarken falan hiç hatırlamıyorum Bi baktım resimde gözlerim acık ama ben hatırlamıyorum 😂 oda sakinleştiricinin etkisi diyeceğim o korkan ben inan keske aglama saydım dedim panik yapılcak bişe yokmuş
Sana tavsiyem genel mecbura kalmassan olma çünkü ayıktıgında agrın daha fazla oluyormuş bide dogumdan çıkıp odaya geldikten sonra yarım saate bir neskafe içtim ben ayriyetten su ve kayısı meycesuyu o neskafe bana çok iyi geldi ne agrım nede bişeyim kalmadı ve bolca idrara çıkıyorsun narkozu daha çabuk atıyorsun ben eve geldikten 1 hafta kadar günde 2 kere neskafe içtim sade ama bide sonda uyusukken takıyorlar uyuşmadan takmak isterlerse izin verme çıkarırkende acımıyor neyse çok uzun oldu hakkınızı helal edin