_elsamm1 Merhaba Arkadaşlar 8hafta bitiyor neredeyse ve haftalardır bir gün bile geçmeden her dakika her saniye bulantı var ama asla kusma yok ve şiddetli baş ağrısı ile beraber sizce normal mi doktora gitmelimiyim dayanamıyorum artık 😭😭😭😭
Selinbugra _elsamm1 ben 12 haftalık oldum hamileliğimin başından beri şiddetli ağrım var bende post açmıştım bu konuyla ilgili normalmiş bol su içmeye çalış canım
Babyy1S _elsamm1 12+2olduk arada baş agrisi ben dusunmemeye calisiyrm yoksa cok agriyor ve birde gece burun tıkanması 😤
btlyldrm _elsamm1 ben dun acile gittim dayanamadım. 9 haftalık hamileyim. Bi parol taktılar ve su içemiyorum dedim bulantıdan dolayı onun içinde sanırım sulu bir sey taktı agrum baya hafifledi eve gelınve de uyudum bugun agrısız uyandım cok şukur.
_elsamm1 Selinbugra öyle mi çok teşekkür ederim vallahi başımı taşıyamıyorum öyle ağırlık yapıyor ki aşırı şiddetli ve her gün olması beni çok bunalttı su içmeye çalışıyorum daha çok içerim inşaallah sağolun ❤️
Selinbugra _elsamm1 ne demek ☺️çözüm bulursanız banada der misiniz☺️ Ben bi de şey farkettim tansiyonum düşük o da baş ağrısı yaparmış fakat o da normalmiş düşük olması yani çekcez artık napalım
_elsamm1 Selinbugra hımm tansiyonla alakalı olabilir dedi bi kaç kişi ama ölçtürüp bide onu takıntı yapmak istemedim dakka başı ölçerim kesin çünkü 😂Ama çözüm bulursam kesin yazıcam Allah hepimize sağlık sıhhat versin 🥳
_elsamm1 btlyldrm yaa çok sevindim geçmesine bende acile gitmeyi düşünüyorum bazen dayanılmaz oluyor çünkü 🥴